4919
طرز تهیه ماهی دودی
مواد لازم:
کره: 50 گرم
گوجه: 4 عدد
پیاز: یک عدد
زغال: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
تن ماهی: یک عدد
در ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و سرخ میکنیم. سپس پیاز ها را نگینی خرد کرده و کاملا سرخ میکنیم. بعد زردچوبه ونمک اضافه میکنیم. سپس گوجه ها را نگینی خرد کرده و به پیاز ها اضافه میکنیم.فلفل هم میریزیم.مواد را کنار میگذاریم. روغن تن ماهی را خالی کرده و در ماهیتابه کره میریزیم و تن ماهی را در کره سرخ میکنیم و سس گوجه را به ماهی اضافه میکنیم.یک عدد زغال را روی شعله میگذاریم تا دود کند سپس یک ظرف فلزی وسط ماهی گذاشته زغال را در ظرف فلزی میگذاریم و سریع درب ماهیتابه را میبندیم تا دودی شود سپس ظرف زغال را برداشته و با سیب زمینی سرو میکنیم.