4915

طرز تهیه ماهی تیلاپیلا کبابی با پنیر پارمزان

مواد لازم:
پنیر پارمزان: 300 گرم
ماهی تیلاپیا: 5 فیله
سس مایونز: 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو: 3 قاشق
ریحان: یک قاشق
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پودر سیر: به مقدار دلخواه


روی سینی فر آلومینیوم بگذارید و کمی کره روی آن بمالید. پنیر پارمزان، کره، مایونز و آبلیمو را درون ظرفی ریخته و هم بزنید. ریحان تازه خرد شده را با نمک، فلفل و پودر سیر را به ظرف اضافه کنید و مواد را با هم خوب قاطی کنید و ظرف را کنار بگذارید.فیله ها را روی سینی فر چیده و به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید. ماهی ها را روی یکدیگر بگذارید و باز 3 دقیقه دیگر سینی را درون فر بگذارید. سینی را بیرون آورده و سس را روی فیله ها بریزید. دوباره سینی فیله ها را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید تا ماهی ها کبابی و سس روی آن ها برشته شوند.