4910

طرز تهیه ماهی با سس لیمو

مواد لازم:
کره: 15 گرم
فیله ماهی: 4 عدد
جعفری ریز شده: 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت: 2 قاشق چایخوری
لیمو ترش: نصف یک عدد
سرکه سفید: 3 قاشق سوپخوری
شکر: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی


مرحله اول تهیه ماهی با سس لیمو:
15گرم کره را داخل یک کاسه فلزی بندازید و روی درب کتری بگذارید تا آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

 

مرحله دوم تهیه ماهی با سس لیمو:
4 عدد فیله ماهی را صاف کنید و با برس روی آن ها کره بمالید سپس روی هر کدام مقداری جعفری خرد شده بپاشید. فیله ها را از انتهای ضخیم تر لوله کنید و داخل یک ظرف کم عمق بچینید به طوری که لوله ها باز نشوند. سپس ظرف را داخل فر یا ماکروفر داغ قرار دهید. فر در دمای 250 درجه سانتی گراد و ماکروفر با قدرت بالا (100%) تا به مدت 5 دقیقه بپزد.

 

مرحله سوم تهیه ماهی با سس لیمو:
ماهی را از فر یا ماکروفر بیرون بیاورید. مایعی که ته ظرف ماهی در اثر حرارت بوجود آمده(حاصل کره و بخار ماهی) را در یک قابلمه بریزید 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت را به آن اضافه نمایید سپس 3 قاشق سوپخوری سرکه سفید، مقداری نمک و فلفل، نصف قاشق چایخوری شکر، آب نصف لیمو ترش را هم اضافه نمایید و روی حرارت ملایم قرار دهید گاهی هم بزنید تا سس غلیظ شود و جوش آید. مقداری از پوست لیمو ترش را هم رنده کنید و به سس اضافه نمایید تا طعم و عطر سس لیمو مشخص شود. اگر سس خیلی ترش دوست دارید می توانید نصف دیگر آب لیموترش را هم بیافزایید.

 

مرحله چهارم تهیه ماهی با سس لیمو:
سپس سس آماده شده را روی فیله ها بریزید و ظرف را مجددا درون فر یا ماکروفر با دمای قبلی به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا کامل جا بیافتد.