طرز تهیه استیک ماهی
مواد لازم:
سیر خرد شده : 3 حبه
روغن زیتون : 5 قاشق
ریحان : خشک 2 قاشق
نمک : 2 قاشق
فلفل سیاه : 2 قاشق چای خوری
آب لیموی تازه : 2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده : 2 قاشق غذا خوری
ماهی هالیبوت : 200 گرم
برای شروع در یک کاسه ای شیشه ای یک مخلوط از سیر، روغن زیتون، ریحان، نمک، فلفل، آبلیمو و جعفری تهیه کنید (می توانید ریحان تازه و ریز هم بکار ببرید). این مخلوط را در ظرفی که فیله ها قرار دارند طوری بریزید که تمام سطح آن را فرا بگیرد. برای اینکه طعم مخلوط تهیه شده خوب در فیله ها نفوذ کند آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
برای کباب کردن استیک فیله ماهی، یک تابه دوطرفه یا گریل یا کباب پز بکار ببرید. برای کباب کردن دیگر نیاز به انجام هیچ کاری نیست جز اینکه فیله ها را از یخچال خارج کنید و مخلوط را کامل از آنها جدا کنید. در کباب کردن، هر طرف ماهی 5 دقیقه زمان می برد تا کباب شود و به رنگ طلایی مایل به قهوه ای درآید. حال غذا را سرو کرده و از طعم خوب و خوشمزه ی ماهی لذت ببرید.