4893

طرز تهیه ماکارونی مرغ و سبزیجات

مواد لازم:
سینه مرغ: ۲ عدد
پاستا فرمی: ۲ لیوان
قارچ خرد شده: یک لیوان
کره: ۱ قاشق غذا خوری
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمه ای: یک عدد
روغن مایع: ۴ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی: یک عدد
خامه: ۱/۲ لیوان
پتیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ لیوان
نمک، فلفل: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
سبزیجات معطر: به میزان لازم


به نام خدا و عرض سلام به همه همکاران. امروز میخواهیم با هم یه ماکارونی با مرغ و سبزیجات درست کنیم. البته به جای ماکارونی رشته ایی از پاستای فرمی هم میتونیم استفاده کنیم. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه هستش و علاوه بزرگسالان، بچه ها هم عاشق این غذای خوشمزه و مقوی هستن. پس این غذا رو درست کرده و از خوردنش لذت ببرید.


مرحله اول تهیه ماکارونی مرغ و سبزیجات:
ابتدا برای درست کردن این ماکارونی میریم سراغ سینه مرغ. اول از همه سینه های مرغ رو پاک میکنیم و اضافاتشو میگیریم. سپس بعد از شستشو و آبکش میذاریم تا آبشون بره. سپس برای آماده کردن سینه های مرغ دو تا راه داریم. یکی اینکه اول سینه های مرغ رو درسته بپزیم و بعد کباب کنیم و بعد قطعه قطعه اش کنیم یا اینکه اول خردش کنیم و بعد شروع به سرخ کردنشون. این دو روش در اختیارتون هستش و بسته به میل خودتون هر کدوم از دو روش رو که خواستین انتخاب کنین.
سپس بعد از اینکه سینه مرغمون آبش رفت به صورت مربعی خردشون میکنیم و میذاریم کنار. سپس یه تابه رو برمیداریم و کمی روغن میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت تا داغ شه. وقتی روغنمون داغ شد سینه های مرغی که خورد کرده بودیم رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به تفت دادنشون. سپس بعد از اینکه کمی تفت خوردن نمک و فلفل و سبزی های معطرمون رو هم بهشون اضافه کرده و مجدد با هم سرخشون میکنیم تا طعم ادویه ها به خورد مرغهامون بره. سپس بعد از اینکه دو طرف مرغها سرخ شد اونها رو از تابه در میاریم و تو یه ظرف ریخته و میذاریم کنار.

 

مرحله دوم تهیه ماکارونی مرغ و سبزیجات:
حالا تو این مرحله اول از همه میریم سراغ پیازمون. پیاز رو بعد از اینکه پوستشو گرفتیم، شسته و ریز به صورت نگینی ریز خرد میکنیمش و میذاریم بمونه. سپس بعد از پیاز سیرها رو پوست میکنیم و میشوریم و با دنده ریز رندشون کرده و میذاریم بمونه. سپس فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی که داریم رو اول شسته سپس فلفل دلمه ای رو خرد میکنیم و کناری میذاریم سپس پوست گوجه فرنگی رو اول میگیریم و بعد خردش میکنیم و اون رو هم میذاریم بمونه. بعد از بقیه سبزیجاتی که خرد کردیم نوبت به قارچهامون میرسه. قارچها رو اول خوب میشوییم مخصوصا سطح کلاهکش رو که تمام آلودگی و سیاهی های روش از بین بره.
سپس یه تابه برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و میذاریم روی شعله گاز تا داغ شه. سپس بعد از داغ شدن روغن قارچ های که به دو قسمت خوردشون کردیم رو میریزیم داخلش با یه قطره آبلیمو که آب نندازه . سپس شروع میکنیم به تفت دادن تا خوب سرخ بشه. سپس از تابه در میاریمشون و میذاریم کنار. سپس یه تابه دیگه برمیداریم و روغن میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت سپس پیاز هایی که خرد کرده بودیم رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش. سپس همین که پیازها کمی نرم شد سیر های رنده شده رو هم بهش اضافه کرده و مجدد با هم تفتشون میدیم. در ادامه بعد از کمی تفت خوردن پیاز و سیر فلفل دلمه ای های خرد شده رو بهشون اضافه میکنیم و با هم یه تفت میدیمشون.
در ادامه بعد از تفت خوردن فلفل دلمه ای ها، قارچ هایی که سرخ کرده بودیم رو هم به مخلوط توی تابه اضافه میکنیم و با هم یه هم میزنیم. سپس گوجه فرنگی ها ی خرد شده رو هم اضافه میکنیم به مخلوطمون و میذاریم با هم خوب سرخ بشن و تفت بخورن و هم اینکه آبی که گوجه ها میندازه کشیده بشه. سپس بعد از اینکه آب مخلوطمون داشت کشیده میشد کره و نمک و فلفل رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم و میذاریم کمی دیگه رو حرارت بمونه. تا همه طعم ها به خورد هم برن و بعد از رو حرارت برمیداریم.

 

مرحله سوم تهیه ماکارونی مرغ و سبزیجات:
حالا تو این مرحله میریم سراغ ماکارونی. یه قابلمه برمیداریم و آب همراه با کمی نمک و روغن میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد همین که آب داخل قابلمه به جوش اومد ماکارونی ها رو میریزیم داخلش تا بجوشن. البته چون نمیخواهیم ماکارونی رو بذاریم برای دم کشیدن پس کمی بیشتر میذاریم بجوشه. همین که به اندازه ایی که خواستیم جوشید. اون رو آبکش کرده و میذاریم کنار.
سپس یه قابلمه برمیداریم و میذاریم رو حرارت در حد خیلی کم روغن میریزیم. سپس مواد داخل تابه رو میریزیم داخل قابلمه و بعد از اون تکه های مرغ رو هم به همراه ماکارونی ای که آبکش کردیم میریزیم داخل قابلمه و رو حرارت کم تفت میدیم سپس رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و با مواد مخلوط و تفت میدیم و در آخر هم خامه و پنیر پارمزان رنده شدمون رو هم بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم سپس زمانی که پنیرمون آب شد غذامون رو از حرارت برمیداریم و تو ظرف کشیده و تزئین کرده با سیزیجان و سرو میکنیم. نوش جان.