4892

طرز تهیه ماکارونی لقمه ای (جامبوشلز)

مواد لازم:
ماکارونی جامبوشلز: 200 گرم
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
جعفری: 3 قاشق غذاخوري
رب گوجه: 2 قاشق غذاخوري
پیاز: یک عدد
پنیر پیتزا: به ميزان دلخواه
نمک و فلفل: به ميزان لازم
زردچوبه: یک قاشق چايخوري
ادویه: یک قاشق چايخوري
پودرآویشن: یک قاشق چايخوري
پودر پاپریکا: یک قاشق چايخوري
آب: یک لیتر
روغن: به مقدار لازم


امروز طرز تهیه ی این ماکارونی خوشمزه را آموزش خواهم داد که بسیار آسان و خوش طعم است و همچنین کودکان به آن علاقه بسیاری خواهند داشت.

 

مرحله اول تهیه ماکارونی لقمه ای (جامبوشلز):
برای تهیه ی این ماکارونی ابتدا در قابلمه ای یک لیتر آب ریخته، کمی نمک اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید سپس ماکارونی های جامبو شلز (صدفی بزرگ) را درون آن ریخته و اجازه دهید تا خوب پخته و نرم شوند. در حین پختن ماکارونی مواد درون آن را درست می کنیم.


مرحله دوم تهیه ماکارونی لقمه ای (جامبوشلز):
در تابه ای یک عدد پیاز را نگینی یا درشت رنده می کنیم. مقداری روغن ریخته و آن را تفت می دهیم، قبل از آن که طلایی شود گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سرخ شده و از خامی درآید. سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه و ادویه، پود پاپریکا و آویشن و نمک را اضافه و مجدداً تفت می دهیم. جعفری ساطوری شده را نیز به مواد گوشتی مان اضافه می کنیم تا در حین مخلوط کردن آنها کمی تفت داده شود. مایه ی گوشتی ما آماده شده است.


مرحله سوم تهیه ماکارونی لقمه ای (جامبوشلز):
حال ماکارونی پخته شده را آبکش کرده میگذاریم آب آن تخلیه و کمی سرد شوند. (مراقب باشید ماکارونی ها آنقدر نپزند تا له و وارفته شوند.)

 

مرحله چهارم تهیه ماکارونی لقمه ای (جامبوشلز) :
ماکارونی ها را در تابه ی نچسبی که قبلاً کمی چرب کرده ایم کنار هم می چینیم و داخل هرکدام از آنها مقداری از مایه گوشتی ریخته سپس روی مایه گوشتی کمی پنیر پیتزا اضافه می کنیم. همه ی جامبوها را اینچنین پر می کنیم.

سپس یک فنجان آب در تابه میریزیم تا زیر جامبوها نسوزد و با تبخیر آب جا بیفتد. درب تابه را بسته و حرارت را بسیار کم می کنیم. زمانی که آب تابه کاملاً خشک شد یعنی حدود نیم ساعت بعد ماکارونی لقمه ای آماده سرو می باشد.
نوش جان