طرز تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ
مواد لازم:
ماکارونی: 300 گرم
گوشت مرغ: 200 گرم
فلفل دلمه قرمز: 1/2 عدد
فلفل دلمه سبز: 1/2 عدد
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: مقدار کافی
قارچ: 200 گرم
سیر: 2 حبه
یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار بخصوص در میان بچه ها ماکارونی است. این غذای خوشمزه هم با گوشت چرخ کرده و هم با گوشت مرغ قابل تهیه است.ماکارونی با گوشت چرخ کرده را که اکثر ما همیشه درست کرده ایم و با آن آشنایی داریم. اما ماکارونی با گوشت مرغ و قارچ نیز می تواند بسیار خوشمزه و لذیذ باشد و گزینه مناسبی برای وعده غذایی ناهار و یا شام است.
در این مطلب طرز تهیه ماکارونی با گوشت مرغ و قارچ را که شامل ماکارونی و رب گوجه فرنگی و مرغ و قارچ و فلفل دلمه و نمک و فلفل و زردچوبه و سیر و روغن و پیاز است را برایتان می نویسم و امیدوارم این غذای خوشمزه را رد منزل تهیه کرده و از خوردنش لذت ببرید.
مرحله اول تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
ابتدا و برای شروع یک عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم.سپس با چاقو آن را به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز قرار داده و پیاز را بعد از داغ شدن روغن مایع در تابه تفت می دهیم تا سبک شود.سپس 2 حبه سیر را نیز پوست کنده و خرد کرده و د رتابه تفت می دهیم تا بوی سیر بلند شود.
مرحله دوم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه 300 گرم گوشت مرغ را داخل یک قابلمه همراه با مقداری آب می ریزیم و قابلمه را روی گاز قرار می دهیم و درب قابلمه را میبندیم و مرغ را آبپز می کنیم.سپس وقتی مرغ پخت آن را از قابلمه بیرون آورده و مرغ را بعد از سرد شدن با چاقو خرد می کنیم .سپس مرغ خرد شده را به تابه پیاز داغ و سیر داغ اضافه می کنیم و ان را تفت می دهیم تا کمی مزه دار شود.
مرحله سوم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه در این مرحله نمک و فلفل و زردچوبه را به مقدار کافی به مرغ داخل تابه اضافه می کنیم و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز اضافه می کنیم و رب را در تابه تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و بوی خامی ندهد.
مرحله چهارم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه در این مرحله 2 عدد فلفل دلمه سبز و قرمز را نصفه کرده و انها را با چاقو خرد می کنیم و به تابه مرغ و پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک و نرم شود .
مرحله پنجم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه در این مرحله 200 گرم قارچ را شسته و با چاقو به شکل ورقه ای ریز می کنیم و سپس قارچ خرد شده را به تابه مرغ و فلفل دلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا اب قارچ کشیده شود.اکنون مایه ماکارونی ما آماده است. کنار گذاشته و سراغ آماده کردن ماکارونی می رویم.
مرحله ششم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه در این مرحله سراغ ماکارونی می رویم ، 300 گرم ماکارونی را همراه با آب و نمک و روغن مایع داخل یک قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و وقتی ماکارونی نرم شد آن را آبکش می کنیم.
مرحله هفتم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه در این مرحله، کف یک قابلمه روغن مایع می ریزیم و از ماکارونی آبکش شده کمی کف قابلمه می ریزیم (در صورت تمایل می توان از سیب زمینی برش خورده و یا نان برای ته دیگ استفاده کرد که اختیاری است) و روی آن را مایه ماکارونی می ریزیم و با دست مواد را مخلوط می کنیم. سپس مجددا روی مایه ماکارونی را از ماکارونی آبکش شده می ریزیم و روی آن را با مایه مرغ و قارچ و فلفل دلمه پر می کنیم و این کار را تکرار می کنیم تا مواد ما تمام شود.سپس در قابلمه را بسته و قابلمه را روی گاز گذاشته و ماکارونی را دم می کنیم.
مرحله هشتم تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ :
سپس در ادامه در این مرحله وقتی ماکارونی دم کشید و پخت ، در ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی ناهار همراه با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و سس قرمز و ... می خوریم.
نوش جان!