طرز تهیه مافین نان ذرت
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
آرد ذرت: 3/4 پیمانه
عسل: 2 قاشق غذاخوری
آرد: یک و 1/4 پیمانه
شکر: 1/3 پیمانه
شیر پرچرب: 3/4 پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده: 100 گرم
به نام خدا
مرحله اول تهیه مافین نان ذرت:
ابتدا آرد را دو الی سه بار الک می کنیم تا نا خالصی نداشته باشد بعد در داخل ظرف مناسب و نسبتا بزرگی می ریزیم و آماده کنار می گذاریم.
شیر را در داخل ظرف شیر جوش می ریزیم و روی حرارت با شعله متوسط می گذاریم وقتی یه جوش زد شکر را اضافه کرده و آرام آرام هم می زنیم تا شکر کاملا در شیر حل شود سپس حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله دوم تهیه مافین نان ذرت:
بعد در ادامه تخم مرغ ها را در داخل ظرف مناسبی شکسته و با همزن دستی خوب هم می زنیم به طوری که سفیده و زرده تخم مرغ ها با هم مخلوط شده و کاملا ترکیب شوند.
سپس عسل را اضافه می کنیم و مجددا مواد را با هم زن دستی هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و خوب ترکیب شوند.
حال در ادامه مواد مخلوطی شیر را که ولرم شده است را اضافه کرده و با هم زن دستی مواد را خوب هم می زنیم تا با هم مخلوط شده و کاملا ترکیب شوند.
مرحله سوم تهیه مافین نان ذرت:
سپس کره ذوب شده را اضافه می کنیم و مجددا مواد را زیر و رو کرده و هم می زنیم تا کره ذوب شده با سایر مواد مخلوطی کاملا ترکیب شود.
سپس این مایه روان و یک دست را آماده کنار می گذاریم.
سپس بکینگ پودر و آرد ذرت و نمک را در داخل ظرفی که آرد الک شده را ریخته بودیم را اضافه می کنیم و مواد را هم زده و زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند.
حال در ادامه مواد مخلوطی تخم مرغ زده شده را اضافه می کنیم و مواد را به مدت 1 الی 2 دقیقه خوب هم می زنیم تا این که مایه نرم و یک نواختی حاصل می شود.
مرحله چهارم تهیه مافین نان ذرت:
فر را روشن می کنیم و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم نموده تا گرم شود.
بعد در ادامه قالب مافین را با استفاده از فرچه مخصوص آشپزی کمی با روغن مایع چرب می کنیم.
سپس با استفاده از قاشق اسکوپ بستنی مایه خمیر را در داخل قالب های مافین به طور هم اندازه می ریزیم.
مرحله پنجم تهیه مافین نان ذرت:
بعد در ادامه قالب مافین را در داخل فر گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه می گذاریم تا نان ذرت در قالب مافین پخته و آماده شود.
بعد از زمان مقرر قالب مافین را از فر بیرون می آوریم و کمی صبر کرده تا از حرارت نان های ذرت کاسته شود بعد آن ها را از قالب جدا کرده و روی توری فلزی می چینیم تا خنک تر شوند سپس نان های ذرت خوشمزه و مقوی را در وعده صبحانه همراه کره و مربا در کنار خانواده محترم میل کنید.
نوش جان.
چند نکته:
اگر دوست ندارید نان های ذرت را در قالب مافین درست کنید می توانید یک قالب مستطیل شکل در اندازه های دلخواه و با ارتفاع 8 اینچی انتخاب کرده و داخل آن را با روغن مایع کمی چرب کرده و مایه خمیر را در داخل آن ریخته و فقط مدت زمان پخت آن کمی طولانی تر خواهد شد قالب را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر گرم شده می گذاریم.
بعد از زمان مقرر هم وقتی قالب را بیرون آوردید یک خلال دندان را در وسط قالب فر ببرید اگر تمیز بیرون آمد نان ذرت کاملا پخته است.
به جای کره می توانید به همان اندازه از مارگارین استفاده کنید.
نان ذرت مغذی را بهتر است همان روز یا تا دو سه بعد استفاده کنید که تازه تر می باشد ولی می توانید نان های ذرت پخته شده را در داخل نایلون زیپ داری گذاریم و تا یک الی دو ماه در فریزر نگه داری کنید.
برای سرو بعد از 3 الی 4 ساعت که یخ آن ها ذوب شد با فویل آلومینیوم پوشش داده و در فر به مدت 5 دقیقه فقط گرم کنید.