4829

طرز تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)

مواد لازم:
آرد: 2 فنجان ( 240 گرم )
پودر خمیرمایه: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: نوک چاقو
شکر: 1/2 فنجان ( 100 گرم )
شیر: 1/2 فنجان ( 120 میلی لیتر )
ماست: 2/3 فنجان ( 160 گرم )
روغن: 1/3 فنجان ( 80 میلیلیتر)
وانیل: 2 قاشق چایخوری
آبلیمو: 1 قاشق چایخوری
توت: 1 فنجان ( 150 گرم )

مرحله اول تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)
مواد مورد نیاز شما می توانید از آرد همه منظوره استفاده کنید یا آن را با مخلوط آرد بدون گلوتن 1 به 1 جایگزین کنید. بیکینگ پودر + جوش شیرین: اینها به مافین های شما حالت لازم را می دهند! انواع توت ها: می توانید از ترکیبی از هر چیزی که دارید استفاده کنید! برای این دستور می توان از انواع توت های تازه یا یخ زده استفاده کرد. شیر گیاهی: سویا، بادام، بادام هندی یا شیر جو دوسر گزینه های عالی برای پخت هستند!ماست: من در این دستور از ماست ساده بدون لبنیات استفاده کردم. جدا از اتصال مواد به هم، مافین های توت گیاهی را نیز مرطوب و لطیف می کند. با این حال، می توانید از ماست نارگیل یا وانیلی یا هر طعم دیگری که ترجیح می دهید استفاده کنید.
مرحله دوم تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)
عصاره وانیل: این کار طعم شیرین و ترش توت ها را بیشتر می کند!روغن کانولا یا آفتابگردان: این به مرطوب نگه داشتن مافین برای روزها کمک می کند! آب لیمو: طعم تازه و روشن مرکبات را فراهم می کند.نمک: برای درخشش طعم توت و ماست! جو: اینها برای رویه اختیاری هستند. می توانید روی مافین های خود را با آجیل خرد شده، نارگیل خشک شده یا دانه ها پر کنید.

مرحله سوم تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)
آماده کردن خمیر برای 12 عدد مافین// فر را از قبل با دمای 356 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک قالب مافین را با فنجان های کاغذی بپوشانید. شیر گیاهی، ماست، روغن گیاهی ، عصاره وانیل و آب لیمو را در یک پیمانه با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید. آرد و بکینگ پودر را در ظرفی الک کنید. جوش شیرین، نمک و شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید. مواد مرطوب را اضافه کنید و با لیسک کمی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. خمیر را به طور مساوی در 12 فنجان بریزید. توت ها را به بالا اضافه کنید و آنها را کمی در خمیر فشار دهید. در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت 20-25 دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و اجازه دهید در تابه خنک شود. بعد از خنک شدن از قالب خارج کرده و روی آن را جو و توت های تازه تزیین و سرو کنید.

مرحله چهارم تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)
یادداشت // اگر توت‌های شما خیلی آبدار هستند یا از توت‌های یخ زده استفاده می‌کنید، قبل از اضافه کردن به خمیر، آن‌ها را به آرامی با آرد یا نشاسته ذرت بپوشانید تا از فرو رفتن و نفوذ آب به داخل خمیر جلوگیری کنید. خمیر مافین را بیش از حد مخلوط نکنید، در غیر این صورت آنها به اندازه کافی بلند نمی شوند و در نهایت صاف و متراکم نمی شوند. قالب های مافین خود را فقط یک سوم از راه پر کنید. به یاد داشته باشید که هنگام پخت به فضایی برای بلند شدن نیاز دارند.
مرحله پنجم تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)
توتهای آبدار یا یخ زده را به آرامی با آرد یا نشاسته ذرت بپوشانید تا از فرو رفتن آنها و نفوذ آب به داخل خمیر جلوگیری کنید. هیچ کس مافین های خیس ته سنگین را دوست ندارد، همچنین پیشنهاد می‌کنم توت‌ها را درست قبل از قرار دادن کلوچه‌ها در فر اضافه کنید تا مدت زیادی در خمیر نمانند.از یک قاشق بستنی یا دو قاشق غذاخوری استفاده کنید تا خمیر را به راحتی و تمیز در فنجان های مافین آماده کنید.قبل از اینکه مافین ها را به سینی خنک کننده منتقل کنید، اجازه دهید چند دقیقه در قالب خنک شوند. این به آن‌ها زمان زیادی برای سفت شدن می‌دهد و باد نمی‌کنند و شکننده نمی‌شوند.
مرحله ششم تهیه مافین بری وگان با ماست (کاپ کیک آسان)
می توانید اینها را زودتر از موعد درست کنید و تا سه روز در دمای اتاق تازه نگه دارید! فقط مطمئن شوید که آنها را در یک ظرف درب دار یا کیسه زیپ دار در مکانی خنک و خشک قرار دهید.همچنین می توانید آنها را برای مدت زمان طولانی تری در یخچال یا فریزر قرار دهید. آنها باید به مدت یک هفته در یخچال خوب بمانند و تا 3 ماه منجمد شوند. فقط وقتی آماده شدید آنها را در مایکروویو یا فر گرم کنید.