4827

طرز تهیه مافین اسفناج و پنیر

مواد لازم:
آرد: 200 گرم
نمک: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: 100 گرم
بکینگ پودر: نصف قاشق غذا خوری
تخم مرغ: یک عدد
روغن: به مقدار لازم
اسفناج: 70گرم
شیر: یک لیوان


خیلی وقتا دلمون یه غذای جدید با یه طعم متفاوت رو میخواد که خیلی هم آسون و بدون زحمت زیاد درست بشه. من در اینجور مواقع مافین اسفناج و پنیر رو به شما دوستای گلم پیشنهاد میکنم.برای تهیه این غذا طبق مراحل زیر عمل میکنیم:


مرحله ی اول تهیه مافین اسفناج و پنیر:
اسفناج را بخار پز میکنیم. وقتی اسفناج کاملا پخته شد آن را در ظرفی ریخته و اجازه میدهیم سرد شود.وقتی اسفناج سرد شد آن را ریز ریز خرد میکنیم.

 

مرحله ی دوم تهیه مافین اسفناج و پنیر:
در ظرفی آرد را الک میکنیم. آرد را در ظرفی مناسب و گود میریزیم. بکینگ پودر و اسفناج های خرد شده را به آرد اضافه میکنیم.


مرحله سوم تهیه مافین اسفناج و پنیر:
در ظرف دیگری تخم مرغ را میشکنیم. شیر،روغن و نمک را به تخم مرغ اضافه میکنیم. با همزن به خوبی محتویات داخل ظرف را هم میزنیم. محتویات داخل ظرف را به آرد اضافه میکنیم.


مرحله چهارم تهیه مافین اسفناج و پنیر:
پنیر پارمزان را رنده کرده و نصف آن را به مواد اضافه میکنیم. خمیر آماده شده را به خوبی ورز میدهیم تا یکنواخت شود.


مرحله ی آخر تهیه مافین اسفناج و پنیر:
قالب های مافین را برداشته داخل آن را از خمیر پر کرده و روی آن کمی پنیر میریزیم.
درجه ی مایکرویو را روی 100 درجه قرار داده مافین ها را در مایکرویو قرار داده و اجازه میدهیم 20 الی 30 دقیقه مافین ها مغزپخت شود.
مافین های ما آماده شد.
امیدوارم از طعم لذیذ این غذا خوشتون بیاد.نوش جان.