4813

طرز تهیه ماسالا آکی روت

مواد لازم:
آرد برنج: 2 فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
شوید: 1/4 فنجان
پودر نارگیل: 1/4 فنجان
هویج: 1/4 فنجان
زنجبیل: 3 سانت
گشنیز: یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند: 2 تا 3 عدد
پیاز قرمز: یک عدد
زیره: یک قاشق چایخوری

 

مرحله اول تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج

برای این دستور به موادی مانند آرد برنج با تنوع خوب و نمک به سلیقه تنظیم کنید و برگ شوید ریز خرد شده و هویج رنده شده و پیاز متوسط ریز خرد شده و گشنیز ریز خرد شده و چند برگ کاری ریز خرد شده و فلفل سبز ریز خرد شده و زنجبیل رنده شده و نارگیل تازه خرد شده و دانه زیره و آب به میزان لازم و روغن به میزان لازم برای پخت روتی نیاز است.


مرحله دوم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
بیایید خمیر را درست کنیم:در یک کاسه بزرگ، آرد برنج را اضافه کنید .به آن نمک مورد نیاز، برگ های شوید ریز خرد شده، هویج رنده شده، پیاز ریز خرد شده، گشنیز، برگ کاری، فلفل سبز، زنجبیل رنده شده، نارگیل تازه و دانه های زیره را اضافه کنید.فشار دهید و خوب مخلوط کنید تا پیاز تمام رطوبت را خارج کند.حالا آب را به تدریج (حدود 3/4 فنجان) آب اضافه کنید و شروع به مخلوط کردن آرد کنید و بدون اینکه فشار زیادی وارد کنید به خمیر نرم و انعطاف پذیر ورز دهید.روی آن را بپوشانید و حداقل 20 دقیقه کنار بگذارید.

 

مرحله سوم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
برای تهیه آکی روتی کاغذ کره ای را چرب کنید.یک گلوله خمیر بزرگ به اندازه لیمو بردارید، به آرامی ضربه بزنید و با انگشتان خود (به قطر 3 تا 4 اینچ) روی روتی نازک پخش کنید. یک سوراخ در مرکز ایجاد کنید.حالا کاغذ کره را روی تابه داغ برگردانید و به آرامی فشار دهید تا روتی به تابه بچسبد و کاغذ کره را بردارید.پس از پخته شدن پایه، آن را به طرف دیگر برگردانید.حالا روغن را اضافه کنید و دو طرف آن را بپزید تا مقداری لکه طلایی رنگ دیده شود.
مرحله چهارم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
تاوا/کادای ته سنگین را با 1 قاشق غذاخوری روغن چرب کنید.یک گلوله خمیر بردارید و مستقیماً روی تاوا/کدایی پخش کنید. به آرامی به ضخامت نازک ضربه بزنید و یک سوراخ ایجاد کنید.تاوا/کادایی را روی شعله متوسط ​​قرار دهید.هر دو طرف را بپزید، یک قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

 

مرحله پنجم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
آرد برنج در منزل این آرد بدون گلوتن برای تهیه انواع تنقلات و شیرینی های هندی بسیار مفید است.ابتدا 2 فنجان برنج خام یا به میزان لازم را دو بار در آب بشویید و برنج را حداقل به مدت یک ساعت خیس کنید.آب برنج را کاملاً خالی کنید و برنج را به صورت یک لایه نازک روی یک پارچه نخی یا روزنامه پخش کنید.به مدت 15 تا 20 دقیقه در سایه (در داخل خانه) خشک کنید. باید تقریباً خشک اما با کمی رطوبت باشد.در حالی که برنج هنوز کمی مرطوب است، در دسته های کوچک به مخلوط کن/ آسیاب خشک منتقل کنید.


مرحله ششم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
3 تا 4 دقیقه آسیاب کنید تا پودر برنج بسیار ریز به دست آید.پودر برنج را به یک الک ریز اضافه کنید و الک کنید تا آرد برنج بسیار ریز به دست آید. اگر به دلیل رطوبت موجود در برنج گلوله های کوچکی پیدا کردید، آن را بشکنید و الک کنید.الک کنید تا باقی مانده برنج راوا (برنج درشت آسیاب شده) به دست آید و آن را همراه با برنج بعدی آسیاب کنید.اگر می‌خواهید فوراً از آن برای تهیه میان‌وعده استفاده کنید، بلافاصله از آن استفاده کنید.


مرحله هفتم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
مهم است که برنج را زمانی که کمی خیس است آسیاب کنید زیرا اگر خشک باشد به درستی آسیاب نمی شود.همانطور که از برنج کمی مرطوب استفاده می کنید، بلافاصله از آرد برنج استفاده کنید. برای نگهداری آن را چند دقیقه تفت دهید تا داغ شود و سپس بگذارید خنک شود و نگهداری کنید.اگر به صورت عمده آسیاب می کنید آن را به آسیاب بدهید تا آسیاب یکنواخت و خوب باشد.بهتر است برنج را حداقل 2-1 ساعت در آب خیس کنید.خیساندن طولانی تر آسیاب را آسان می کند و آرد نرم تری به شما می دهد. 1 فنجان برنج 1 1/2 فنجان آرد برنج می دهد. من ترجیح می دهم دسته ای تازه از آرد برنج را در صورت لزوم و در صورت لزوم تهیه کنم. من همیشه ترجیح می دهم آرد برنج باقی مانده را در یخچال نگهداری کنم.برای تهیه آرد برنج قهوه ای می توانید از همین روش استفاده کنید اما فقط زمان خیساندن برنج را به 3 تا 4 ساعت افزایش دهید.


مرحله هشتم تهیه ماسالا آکی روتی و تهیه آرد برنج
برای این دستور از انواع آرد برنج استفاده کرده ولی آرد درشت استفاده نکنید زیرا ممکن است نتوانید آن را به درستی شکل دهید و ممکن است در حین تفت دادن ترک هایی ایجاد و به هم نچسبد.اگرچه برگ های شوید یکی از مواد اصلی است وطعم این دستور غذا را افزایش می دهد، از آن در حد اعتدال استفاده کنید زیرا طعم قوی دارد که ممکن است مورد پسند همه نباشد.خمیر باید متوسط ​​نرم باشد و نه خیلی سفت و نه خیلی نرم و یا می توانید 1/4 فنجان برنج پخته شده را به مخلوط اضافه کنید. این باعث نرمی روتی می شود و همچنین روش خوبی برای استفاده از برنج باقی مانده است!می توانید خمیر را آماده کرده و حدود 2 تا 3 روز در یخچال قرار دهید و بعد از آن استفاده کنید.هنگام استفاده از روش طوا، به 2 تابه نیاز دارید که در حین درست کردن سایر روتی ها به تناوب، چون تابه داغ است.اگر آکی روتیس ترد را دوست دارید، استفاده از تابه/کادای آهنی یا چدنی نتایج عالی می دهد.