طرز تهیه لینگوئینی با میگو و اسفناج
مواد لازم:
پاستای لینگوئینی: ۲۲۶ کرگ
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان لازم
لیموی تازه: یک عدد
موسیر خرد شده: ۱/۲ پیمانه
میگوی تازه: ۴۵۳ گرم
اسفناج: ۱۴۱ گرم
پنیر پارمزان: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: به میزان لازم
به نام خدا و عرض سلام و خسته نباشید. امروز با هم قراره یه غذای خوشمزه و دریایی و هم خیلی پر خاصیت رو درست کنیم. تو این غذا ما از پاستای لینگوئینی، میگو و اسفناج استفاده میکنیم. که هر کدام از این مواد غذایی به تنهایی سرشار از بسیاری از ویتامین ها و خواص معدنی هستش. پس این غذای مقوی رو درست کرده و از خوردنش لذت ببرین.
مرحله اول تهیه لینگوئینی با میگو و اسفناج :
ابتدا برای درست کردن این غذا میریم سراغ میگو هامون. نکته اول این هستش که حتما میگو تازه تهیه کنید برای درست کردن غذاتون. زمانی که میخواهین غذا درست کنید مخصوصا غذای دریایی، حتما تازه اش رو تهیه کنید. پس بعد از اینکه میگوهای تازه رو خریدیم نوبت پاک کردنشه که خیلی مهمه. اول از همه سر و دمش رو میزنیم و بعد پوستشو میگیریم و با یه چاقوی تیز پشت کمر میگو رو یه برش میدیم و روده میگو که یه نوار سیاه رنگ هستش رو درمیاریم. اگر این کار رو دقیق انجام بدین دیگه به هیچ عنوان میگوها بوی زهم نمیدن. سپس بعد از اینکه میگوها رو پاک کردیم میشوییم و میذاریم تا آبشون بره.
حالا بعد از میگو ها نوبت اسفناج هستش. حواستون باشه حتما اسفناج تازه خریداری کنید. سپس اسفناج ها رو پاک میکنیم و خیسشون میکنیم تا آلودگی رو برگهای اسفناج نباشه. سپس آبکشی میکنیم و میذاریم تا آبش رفته و خشک بشه. سپس بعد از اینکه اسفناج هامون خشک شد اونها رو روی تخته آشپزخانه میذاریم و خردشون میکنیم ولی نباید ریز باشن چند تا برش بخورن کافیه چون میخواهیم تو غذامون مشخص باشن. سپس بعد از اینکه اسفناج ها رو خرد کردیم اونها رو میریزیم تو یه ظرف و میذاریم کنار.
مرحله دوم تهیه لینگوئینی با میگو و اسفناج :
حالا تو این مرحله میریم سراغ لیمو ترشمون. لیمو رو خوب شسته چون میخواهیم با پوست برش بزنیمش. سپس بعد از اینکه شستیم، اون رو برش میزنیم به صورت دایره ای و میذاریم کنار. سپس نوبت موسیر ها هست. اونها رو هم شسته و خردشون میکنیم و می ذاریم بمونه. حالا یه تابه رو برمیداریم و دو قاشق از روغن زیتون رو میریزیم تو تابه و تابه رو میذاریم رو حرارت تا کمی گرم شه. فقط حواستون باشه زیاد داغ نشه چون روغن زیتون زود میسوزه و بوی بد میگیره. همین که روغن کمی گرم شد لیمو ترش های برش خورده رو میریزیم تو تابه و شروع میکنیم به تفت دادنشون.
در ادامه برش های لیمو رو حدود ۸ دقیقه توی تابه با روغن زیتون تفت میدیمش تا رنگشون برگرده و قهوه ایی بشه. زمانی که به این حالت در اومدن از تابه در میاریم و تو یه ظرف ریخته و میذاریم کنار تا سرد بشن. سپس بقیه روغن زیتون رو هم میریزیم داخل تابه و بعد از کمی گرم شدن موسیرهای خرد شده رو هم به تابه اضافه میکنیم و یه ۵ دقیقه ایی تفت میدیم تا موسیرها نرم بشن. سپس بعد از اینکه موسیر ها نرم شدن میگوهایی که تمیز کرده و شسته بودیم و کنار بودن رو برداشته و میریزیم داخل تابه موسیرها و باهاشون شروع میکنیم به تفت دادن.
میگو ها رو خوب تفت میدیم که هر دو طرفش خوب سرخ بشه و بپزه. بعد از اینگه میگو ها خوب تفت خورد، سپس اسفناج هایی که خرد کرده بودیم رو هم به مخلوط میگو و موسیرها اضافه میکنیم وبعد از ۲ دقیقه لیموهایی که از قبل تفت داده بودیم رو هم به مخلوط توی تابه اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم و خوب مواد رو با هم هم زده و میذاریم تو تابه با هم تفت بخورن که همه طعم ها به خورد هم برن و با هم بپزن.
مرحله سوم تهیه لینگوئینی با میگو و اسفناج :
حالا تو این مرحله تا مواد توی تابه داره تفت میخوره نوبت پاستای لینگوئینی هست. اول از همه یه قابلمه رو برمیداریم و آب میریزیم داخلش همراه با کمی نمک. سپس قابلمه رو میذاریم رو حرات تا آب داخلش به جوش بیاد. همین که آب داخل قابلمه جوشید پاستا ها رو میریزیم داخلش و میذاریم جوش بخوره توی قابلمه. برای درست کردن این پاستا مثل ماکارونی عمل نمیکنیم و میذاریم پاستاها بیشتر توی قابلمه بمونه و جوش بخوره تا قشنگ نرم شه.
سپس بعد از اینکه پاستا نرم شد اونها رو آبکشی میکنیم و بعد از اینکه آبش رفت، به تابه مخلوط میگو و اسفناجمون اضافه میکنیم و حرارت رو زیاد کرده و خوب پاستا رو با مخلوط مواد هم زده و تفت میدیم. سپس در آخر نمک و فلفل و پنیر پارمزانی که از قبل رنده کرده بودیم رو هم بهشون اضافه کرده و مخلوط کرده و بعد از یک دقیقه از رو تابه برداشته و تو ظرف کشیده و سرو میکنیم. نوش جان.