4775

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

مواد لازم:
گوشت گوسفند: 200گرم
برنج: 2پیمانه
پیاز: یک عدد
لوبیا چشم بلبلی: 100گرم
روغن: به مقدارلازم
سیب زمینی: یک عدد
شوید خشک: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم


ابتدا گوشت گوسفند را لقمه ای خرد کرده سپس به همراه پیاز ودو لیوان آب میپزیم و کنار میگذاریم لوبیا را هم میپزیم و روی صافی میریزیم.
سپس برنج را بانمک پخته وابکش میکنیم.
قابلمه را روی حرارت قرارمیدهیم وروغن اضافه میکنیم. سپس سیب زمینی ها را ورقه ای کرده وکف قابلمه میچینیم سپس مقداری نمک وفلفل به شوید اضافه میکنیم.
حالا یک لایه برنج میریزیم ویک لایه گوشت و لوبیا و یک قاشق شوید میریزیم وبه همین ترتیب لایه هارا ادامه میدهیم تا تمام شود. در آخر چند قاشق آب گوشت روی برنج میریزیم از زعفران هم میتوانیم برای روی برنج استفاده کنیم.
سپس باشعله ملایم دم میکنیم.
نوش جان