طرز تهیه لوبیا پلو با قارچ و هویج
مواد لازم:
لوبیا سبز: نیم کیلو
نمک و فلفل: به میزان لازم
خلال بادام: به میزان لازم
پول بیبر: به میزان لازم
برنج: چهار پیمانه
رب گوجه فرنگی: پنج قاشق غذا خوری
سینه مرغ: چهار عدد
پیاز: دو عدد
قارچ: پنج عدد
هویج: سه عدد
روغن: به میزان لازم
مرحله ی اول درست کردن لوبیا پلو با قارچ :
اولین کار اینه که نیم کیلو لوبیا سبز می گیریم و اول سر و تهشونو می زنیم و خیلی ریز و با نظم خردشون می کنیم ، می توانیم روی تخته ی کار لوبیا ها را خرد کنیم و یا با دست ولی اگر با دست این کار را می کنید حتما دست کش دستتون کنید ، چون باعث میشه چاقو روی دست شیارهایی را ایجاد کنه و شست دستتون بِبُره . بعد از خرد کردن لوبیاها نوبت شستن اون ها هستش ، وقتی شستیم اجازه می دهیم لوبیاها کمی خشک بشوند و آن ها را داخل سبد می ریزیم.
مرحله ی دوم درست کردن لوبیا پلو با قارچ :
در این مرحله لوبیا های خشک شده را داخل یک تابه یا قابلمه ی مورد نظرمون ریخته و شعله ی گاز را روشن می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم اول آب لوبیاها کشیده شوند و خوب خشک شوند . بعد از این که آب لوبیاها کشیده شد ، داخل تابه به میزان لازم روغن می ریزیم ، لوبیاها را داخل روغن سرخ می کنیم تا رنگ لوبیاها کامل عوض شوند ولی نسوزند .
مرحله ی سوم درست کردن لوبیا پلو با قارچ :
داخل یک قابلمه ی دیگر پیاز داغ را درست می کنیم و چهار عدد سینه ی مرغ را به تکه های کوچک برش می دهیم و با پیاز داغ ها حسابی تفت داده و سرخ می کنیم . درحین سرخ شدن به سینه ی مرغ ها نمک و فلفل سیاه و پول بیبر و دارچین اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم . در تابه را گذاشته تا سینه های مرغ خوب پخته و آماده شوند.
مرحله ی چهارم درست کردن لوبیا پلو با قارچ :
وقتی سینه های مرغ پختند ، لوبیاهای سرخ شده را همراه با پنج قاشق غذا خوری رب به آن ها اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا رب کامل رنگ پس بدهد. اگر دوست دارید رنگ لوبیا پلوی شما بیشتر باشد رب بیشتری به غذا اضافه کنید. قارچ ها را به اسلایس های هم اندازه برش دهید و همراه با هویج رنده شده داخل مایه ی لوبیا پلو بریزید و خوب مخلوط کنید. اگر هویج ها را با رنده ی ریز خرد کنید بهتر است و در نهایت مایه ی لوبیا پلو بهتر خواهد شد. البته این نظر شخصی من است . وقتی همه ی مواد را با هم خوب مخلوط کردیم ، در تابه را می بندیم و اجازه می دهیم همه ی طعم ها به خورد هم بروند . خب مایه ی لوبیا پلوی ما آماده است .
مرحله ی پنجم درست کردن لوبیا پلو با قارچ :
برنج را از شب قبل با آب و نمک خیس کرده و اکنون آب برنج را آماده می کنیم ، بعد از جوش آمدن آب برنج ، برنج خیس کرده به آن اضافه می کنیم و چند قل که زد ، تقریبا حدود ده دقیقه وقت لازم است ، حتما برنج را بین انگشتانمان قرار می دهیم ، اگر به همان مقداری که می خواهیم رسیده بود ، برنج را آب کش کرده و کف قابلمه را روغن ریخته و ته دیگ مورد نظرمان را می گذاریم . می توانیم مایه ی لوبیا پلو را با برنج لا به لای یکدیگر دورن قابلمه بریزیم ولی من همیشه مایه ی لوبیا پلو را درون برنج آب کش شده داخل سبد می ریزم ، با هم مخلوط می کنم و بعد درون قابلمه می ریزم و برنج را دم می کنم.
مرحله ی ششم درست کردن لوبیا پلو با قارچ :
وقتی برنج را دم کردیم ، حدود چهل و پنج دقیقه با حرارت ملایم وقت لازم است تا برنج به خوبی دم بکشد و حاضر شود . به به نگم براتون از طعم و مزه این لوبیا پلو کنارش یک سالاد شیرازی خوش مزه هم درست کنید که خیلی می چسبه . می دونم که همتون لوبیا پلو بارها درست کردید ولی این دستور را هم اگر دوست داشتید ، امتحان کنید و نظراتتونو بهم بگید . حتما با احترام پاسخ گوی شما مهربونا هستم .