طرز تهیه لوبیا پلو
مواد لازم:
لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم
برنج: ۳ پیمانه
گوشت: ۳۰۰ گرم
رب: دو قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
نمک،فلفل،زردچوبه: به مقدار لازم
پیاز: یک عدد
زیره سیاه: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه لوبیا پلو:
ابتدا لوبیا سبز را ریز خرد کنید و بشویید. سپس آن را به مدت 20 دقیقه بگذارید آبپز شود. و بعد آن را در ظرف جدایی قرار دهید.
مرحله دوم تهیه لوبیا پلو:
اکنون پیاز را نگینی ریز کنید و در روغن تفت دهید و قبل از آنکه کامل سرخ شود به آن گوشت را هم بیافزایید. وقتی به خوبی تفت داده شد به آن زردچوبه و فلفل و کمی پودر زیره سیاه بیافزایید. همچنین رب را هم بیافزایید و 5 لیوان آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید به خوبی بپزد.
مرحله سوم تهیه لوبیا پلو:
بعد از حدود نیم ساعت که گوشت تقریبا نیم پخت شد، لوبیا سبز های پخته شده را هم به آن بیافزایید و اجازه دهید باهم به خوبی پخته شوند آنقدر که آب مواد به خوبی کشیده شود و مواد تقریبا بی آب باشد.
در قابلمه ایی جدا برنج را بشوید و روی آن به مقدار لازم آب بریزید و بگذارید بپزد هنگامی که دونه های برنج کمی نیمپخت شد، آن را آبکش نمایید.
کف قابلمه ایی مناسب را به خوبی چرب نمایید و از نان به عنوان ته دیگ استفاده کنید.برنج را لایه لایه در قابلمه بریزید و از مواد گوشت و لوبیا لابه لای آن بریزید. و بگذارید دم بکشد. بعد از حدود یک بیست دقیقه غذای ما آماده است. نوش جان