4765

طرز تهیه لواشک هندوانه

مواد لازم:
هندوانه: 1 عدد متوسط
شکر: به مقدار لازم


داخل سینی فر رو با ورقه ی سیلیکونی میپوشونیم و پوره ها رو داخل سینی میریزیم با ضخامتی حدود 3 یا 4سانتی متر .درجه ی فر رو روی 70درجه سانتی گراد قرار میدیم و. سینی رو داخل فر میزاریم تا زمانی که پوره ها آب خودشون رو از دست بدن و حالت چسبناک به خودشون بگیرن. لواشک ها رو از فر خارج کنید اجازه بدین کمی سرد بشن و بعد به اندازه های دلخواه برش بزنید. وقتی لواشک ها رو برش زدین اونا رو بین کاغذ روغنی قرار بدین و در جای خنک و خشک نگهداری کنید. نوش جان😉