4733

طرز تهیه لازانیای رژیمی

مواد لازم:
پیازچه: 50 گرم
ورقه لازانیا: یک بسته
قارچ: 100 گرم
فلفل قرمز: 15 گرم
کلم: 50 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پیتزا: 100 گرم
روغن: 3 قاشق غذاخوری


به نام خداوند جان و خرد
سلام به همه دوستان عزیزم
امروز تصمیم گرفتم یه غذا مخصوص افرادی رژیم غذایی دارند و یا گیاه خوار هستند درست کنم. ان شاالله که درست کنید و لذت ببرید. با من همراه باشید.


مرحله اول تهیه لازانیا رژیمی:
در ابتدا به قابلمه ای بزرگ، تابه دسته دار و آبکش و چاقو و ظرف به ابعاد 33 در 22 با ارتفاع 7سانت نیاز داریم. آن ها را تهیه کرده و دم دست قرار می دهیم.
این لازانیا چون همه موادش از سبزیجات تهیه می شود سعی کنید از مواد تازه استفاده کنید و از مصرف سبزیجات پلاسیده و زرد رنگ اجتناب کنید.
این غذا برای 5نفر مناسب می باشد و زمان خیلی زیادی را لازم نیست صرف کنید.


مرحله دوم تهیه لازانیا رژیمی:
ابتدا پیازچه ها را تمیز کنید و ریشه سفید آن را جدا کنید. سپس با آب سرد تمیز آن را بشویید به طوری که گل ها تماما پاک شود. حالا پیازچه ها را با کمک چاقویی تیز به صورت حلقه ای نازک برش بزنید و کنار بگذارید.
حالا فلفل قرمز ها را می شوییم و با چاقو از وسط قاچ می کنیم و تمام دانه و رگه های سفید آن را خارج می کنیم تا از تندی اش بکاهیم. فلفل قرزمز ها را خورد کرده و کنار می گذاریم.


مرحله سوم تهیه لازانیا رژیمی:
در این مرحله قارچ ها را ابتدا می شوییم و بعد با دستمال تمیزی تمام سیاهی های آن را پاک میکنیم. حواستان باشد که قارچ ها را با آب فراوان نشویید چرا که کلاهک قارچ آب زیادی را به خود میگیرد و باعث خمیر شدن قارچ می شود.
کلمی را بردارید و روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به صورت نازک برش بزنید و بعد تمیز اب کشی کنید و داخل آبکش مناسبی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود.


مرحله چهارم تهیه لازانیا رژیمی:
حالا تابه ای بردارید و داخل آن کمی روغن بریزید و سپس روی شعله متوسط گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیازچه های خورد شده، قارچ های اسلایس شده و کلم و فلفل قرمز ها را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا تفت بخورد.
حدود 4 الی 6 دقیقه زمان می برد تا سبزیجات نرم شوند و کمی تفت بخورند. وقتی سبزیجات حالت تردی خود را از دست داد به آن کمی نمک و فلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مزه ها به خورد هم بروند.

 

مرحله پنجم تهیه لازانیا رژیمی:
حواستان باشد تا مواد لازانیا خشک باشد و آب ننداخته باشد زیرا در نهایت لازانیای شفته ای خواهید داشت.
حالا قابلمه ای را پر از آب کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا بجوشد. حدود ده دقیقه زمان میبرد تا لازانیا به جوش بیاید.
بعد از آنکه آب به جوش امد ورقه های لازانیا را دانه دانه و با احتیاط به آب اضافه کنید. حدود 2 الی 3 دقیقه زمان میبرد تا ورقه های لازانیا نرم شده و کاملا داخل اب فرو روند. هرزگاهی لازانیا را هم بزنید تا به هم نچسبند. این کار را با احتیاط انجام دهید زیرا موجب پارگی ورقه های لازانیا خواهد شد. بعد کمی نمک به ان اضافه کنید تا مزه دار شوند.


مرحله ششم تهیه لازانیا رژیمی:
کمی از لازانیا را امتحان کنید و اگر نرم شده بود آبکشش کنید. روی لازانیا ها مقداری آب سرد بپاشید تا به هم نچسبند و از نرم بودنشان کمی بکاهد.
حالا قالب مورد نظرمان را برمیداریم و ته آن را کمی روغن می ریزیم و چربش می کنیم. بعد ورقه های لازانیا را درون آن به طور موازی و کنار هم قرار می دهیم. حالا روی آن ها مواد میزیم و به کمک قاشق روی ورقه های لازانیا پخشش می کنیم و بعد روی مواد هم پنیر پیتزا می پاشیم. همینطور لایه به لایه ادامه می دهیم تا موادمان تمام شود. در مرحله آخر روی مواد مقدار بیشتری پنیر بپاشید و بعد هم کمی آب روی آن اسپری کنید.
اسپری کردن آب روی پنیر پیتزا موجب میشود پنیر بیشتر کش بیاید.

 

مرحله هفتم تهیه لازانیا رژیمی:
حال قالب لازانیا را داخل فری که از بیست دقیقه پیش گرم کرده بودیم، قرار می دهیم و حدود نیم ساعت زمان می دهیم تا لازانیا بپزد. بعد از پخت آن را از فر خارج کرده و سرو می کنیم.