4724

طرز تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا)

مواد لازم:
لازانیا: 10 ورق
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
پیاز: یک عدد
نمک فلفل زردچوبه: مقدار کافی
روغن مایع: مقدارکافی
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
ذرت پخته: 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه: یک عدد
پنیر پیتزا: 100 گرم


لازانیا و پاستا و ماکارونی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در کل دنیا و در بین همه گروههای سنی هستند. در این میان لازانیا از نظر شکل ظاهری از ماکارونی و پاستا خوش منظره تر و برای مجالس و مهمانی ها گزینه مناسب تر ی است. در این میان لازانیا علاوه بر شکل روتین و همیشگی آن به صورت جدید و به شکلهای دیگر نیز قابل تهیه است مانند لازانیا لقمه ای و یا لازانیا رولی.
لازانیا رولی شکل جدیدی از لازانیا است که بیشتر به شکل فینگر فود می باشد و در مجالس به حالت تزیینی و فینگر فودی می توانید از ان استفاده کنید. در زیر طرز تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخ کرده و ذرت و فلفل دلمه را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. (در صورت تمایل می توان مواد داخلی رول را متفاوت درنظر گرفت و با گوشت مرغ و قارچ و جعفری و...نیز داخل رولها را پر کرد که اختیاری است).


مرحله اول تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
ابتدا مواد داخلی لازانیا را تهیه می کنیم. یک عدد پیاز را پوست می کنیم و با چاقو به صورت ریز خرد می کنیم و سپس داخل یک ماهی تابه روغن مایع ریخته و روی شعله ملایم گاز می گذاریم و وقتی روغن تابه داغ شد پیازهای خرد شده را در روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.


مرحله دوم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه 200 گرم گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوشت گوساله را با پیازها مخلوط می کنیم و آنها را در تابه تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند و سپس نصف پیمانه آب را به تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم تا آب گوشت بخار شود و گوشت بپزد.


مرحله سوم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تابه گوشت اضافه می کنیم و آن را تفت می دهیم تا رنگ آن بیشتر شود و بوی خامی ندهد و غذا خوشرنگ شود.


مرحله چهارم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه یک عدد فلفل دلمه را با آب می شوریم و با چاقو آن را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه گوشت و پیاز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم (اضافه کردن قارچ اختیاری است).


مرحله پنجم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه 2 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده را نیز به تابه گوشت و فلفل دلمه و پیاز اضافه می کنیم و همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را نیز به مقدار کافی به مایه لازانیا می زنیم و مزه آن را می چشیم. اکنون مایه لازانیای ما آماده است.

 

مرحله ششم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه سراغ لازانیاها می رویم و آن را آماده می کنیم و برای این کار 10 ورق لازانیا را داخل یک قابلمه و در آب جوش می ریزیم و کمی روغن مایع و نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و اجازه می دهیم تا لازانیا نرم شود و قابل رول کردن باشد. سپس آبکش می کنیم.

 

مرحله هفتم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه هر ورق لازانیا را روی یک میز تمیز باز می کنیم و داخل آن از مایه لازانیا همراه با کمی پنیر پیتزا می ریزیم و با دست آنها را محکم رول می کنیم بطوریکه باز نشود(در صورت تمایل ته رول برای اینکه باز نشود آرد و اب را مخلوط می کنیم تا حالت خمیری بشود و سپس به ته رولها می مالیم البته اختیاری است).

 

مرحله هشتم تهیه لازانیا رولی (ناگت لازانیا):
سپس در ادامه در این مرحله داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و زیر گاز را روشن می کنیم و رولهای لازانیای آماده شده را وقتی روغن خوب داغ شد ، در تابه می گذاریم و در روغن از هر جهت پشت ورو سرخ می کنیم تا رول لازانیای ما طلایی و ترد شود.
اکنون غذای ما آماده است. ان را در ظرف مناسب می ریزیم و با مواد دلخواه تزیین می کنیم و برای شام و یا بعنوان فینگر فود در مراسم و مجالس ان را استفاده می کنیم. نوش جان.