طرز تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ
مواد لازم:
کره: یک قاشق غذاخوری
آرد: یک قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان و نیم
سینه مرغ: 300 گرم
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه: یک عدد
نمک فلفل: مقدار کافی
پودر سیر: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
رشته فرنگی: 600 گرم
پنیر موزرلا: مقدار کافی
پنیر پیتزا: مقدار کافی
مرحله اول تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ:
ابتدا و برای شروع کار سس بشامل را درست می کنیم و برای این منظور یک قاشق غذاخوری کره را داخل یک تابه می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی آب شد یک قاشق غذاخوری آرد داخل تابه می ریزیم و آرد را با کره تفت می دهیم و سپس یک لیوان و نیم شیر داخل تابه می ریزیم و مدام مواد را هم می زنیم تا آرد داخل شیر کاملا حل شود و یکدست شود. سپس مقدار کافی نمک و فلفل برای مزه دار شدن به سس اضافه می کنیم و وقتی سس غلیظ شد زیر گاز را خاموش می کنیم. اکنون سس بشامل ما آماده است.
مرحله دوم تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ:
در ادامه کار مواد میانی لازانیا را درست می کنیم و من در اینجا برای مواد میانی از مرغ استفاده کردم اما می توان از گوشت چرخ کرده نیز استفاده کرد. برای این منظور یک عدد پیاز را شسته و آن را پوست می کنیم و به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و سپس داخل تابه مقداری روغن مایع می ریزیم و وقتی روغن داغ شد پیازها را در تابه تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله سوم تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ:
سپس 300 گرم سینه مرغ را شسته و آن را با چاقو به صورت نگینی خرد می کنیم و سینه مرغ خرد شده را داخل تابه پیازها می ریزیم و آن را در تابه تفت می دهیم تا سینه مرغ کاملا بپزد و زیر شعله گاز را ملایم می کنیم و سپس یک عدد فلفل دلمه را شسته و نگینی خرد می کنیم و به تابه مرغ اضافه می کنیم و منتظر می شویم فلفل دلمه نرم شود و در آخر مقدار کافی نمک و فلفل برای مزه دار شدن به مرغ اضافه می کنیم و کمی پودر سیر نیز به آن می زنیم. اکنون مواد میانی لازانیا رشته فرنگی آماده است.
مرحله چهارم تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ:
سپس در ادامه 600 گرم رشته فرنگی را داخل یک قابلمه می ریزیم و به آن کمی روغن مایع و مقداری زیادی آب و مقداری نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و رشته فرنگی وقتی آماده شد آن را آبکش می کنیم.
مرحله پنجم تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ:
در ادامه یک ظرف پیرکس را انتخاب می کنیم و کف و دیواره های آن را از سس بشامل تهیه شده در مرحله اول می ریزیم و سپس یک لایه رشته فرنگی کف ظرف می گذاریم و سپس روی آن را از مواد میانی مرغ و فلفل دلمه می ریزیم و روی آن را پنیر موزرلا و سس بشامل می ریزیم و سپس مجددا روی آنها را رشته فرنگی می ریزیم و روی رشته فرنگی را پنیر پیتزا می ریزیم و سپس ظرف را دخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد و سپس 3 دقیقه نیز گریل را روشن می کنیم تا روی آن خوش رنگ و طلایی شود.
مرحله ششم تهیه لازانیا رشته فرنگی با گوشت مرغ:
در ادامه وقتی لازانیا رشته فرنگی ما آماده شد ظرف آن را از فر در آورده و آن را برای شام و یا برای ناهار همراه با سبزی خوردن و سالاد شیرازی و زیتون پرورده و ... میل می کنیم. نوش جان.
امیدوارم از دستور تهیه این لازانیا خوشتان آمده باشد و آن را در منزل درست کنید.