4721

طرز تهیه لازانیا خانگی

مواد لازم:
ورق لازانیا: 500 گرم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
قارچ: 500 گرم
فلفل دلمه ای: 2 عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: به میزان لازم
پنیر پیتزا: 400 گرم
آب لیمو ترش: یک قاشق غذا خوری
آویشن: یک قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آرد سفید: 2 قاشق غذا خوری
کره: 50 گرم
شیر: 2 لیوان


مرحله اول تهیه لازانیا خانگی :
برای درست کردن این غذا ابتدا میریم برای آماده سازی مواد اولیه ای که داشتیم. اول از همه پیازمون رو پوست کنده و میشوریم و بعد به صورت نگینی خردشون میکنیم و میذاریم کنار. سپس فلفل دلمه ای ها رو تمیز میشوریم و اونها رو هم مثل پیازهامون نگینی خرد کرده و میذاریم کنار. در آخر نوبت قارچ ها هستش. قارچ رو باید خیلی تمیز بشوریم تا هیچ سیاهی و لکی روش نباشه. سپس بعد از اینکه آبشون رفت اونها رو به صورت ورقه ای خرد میکنیم و میذاریم کنار.
حالا بعد از اینکه مواد اولیه مون آماده شد ، یه تابه برمیداریم و روغن ریخته داخلش و میذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. سپس بعد از اینکه روغنمون داغ شد پیازهای نگینی شدمون رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به سرخ کردنشون. همین که پیازهامون کمی سبک شد ، زردچوبه رو اضافه میکنیم و یه تفت میدیم. وقتی پیازهامون داشت طلایی میشد گوشت چرخ کرده مون رو بهش اضافه میکنیم و همه رو با هم تفت میدیم تا گوشتمون سرخ بشه.

 

مرحله دوم لازانیا خانگی :
حالا تو این مرحله وقتی گوشتمون کمی سرخ شد ، فلفل دلمه ای هایی که ریز کرده بودیم رو هم به گوشتها اضافه میکنیم و با گوشتهامون خوب تفتشون میدیم. زمانی که خوب تفت دادیم نوبت میرسه به قارچ های ورقه ای مون. اونها رو هم به مخلوطمون اضافه میکنیم و مواد رو مجدد با هم تفت میدیم. برای اینکه قارچ ها آب نندازه و رنگشون سیاه نشه آب لیمو ترش رو هم اضافه میکنیم و مواد رو خوب مخلوط کرده و میذاریم تا اگر قارچها کمی آب انداخته اون آب خشک شه. سپس وقتی آب قارچ ها تبخیر شد ، نوبت رب گوجه فرنگیه.
رب گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم تا هم بوی خامی رب گرفته بشه و هم موادمون خوشرنگ تر. سپس وقتی خوب مواد رو تفت دادیم در آخر فلفل و نمک رو اضافه میکنیم و مخلوطمون رو خوب هم میزنیم تا چاشنی ها به خورد مواد بره حرارت رو کم میکنیم و میزاریم یکم موادمون بپزه. سپس میریم سراغ سس بشاملمون. یه تابه برمیداریم و آردی که داشتیم رو میریزیم داخل تابه و رو حرارت میزاریم و کمی تفت میدیم تا بوی خامی آردمون گرفته بشه. سپس کره ای که داشتیم رو اضافه کرده و با آردمون خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشن.

 

مرحله سوم تهیه لازانیا خانگی :
حالا تو این مرحله وقتی مخلوط آرد و کره مون یکدست شد، شیر گرم رو بهش اضافه کرده و شروع میکنیم به هم زدن. باید مرتب هم بزنیم تا آرد داخل مخلوط گلوله نشه و سس به غلظت بیفته. زمانی که به غلظتی که خواستیم رسید اون رو از رو حرارت برمیداریم و میذاریم تا خنک شه. و بعد هم مواد گوشتیمون رو از رو حرارت برمیداریم و میذاریم کنار. سپس میریم سراغ فر. فر رو روشن کرده و رو حرارت 180 درجه سانتی گراد میزاریم تا گرم شه. حالا به قابلمه برمیداریم و آب میریزیم داخلش با 1 الی 2 قطره روغن که ورقه های لازانیا بهم نچسبه. زمانی که آب شروع کرد به جوشیدن ورقه های لازانیا رو میریزیم داخلش.
و میذاریم تا یکم بجوشه تا وقتی که ورقه های لازانیامون نرم شه. سپس ظرفی که توش میخواهیم لازانیا رو درست کنیم رو برمیداریم و کمی از سس بشامل مون رو میریزیم کف ظرف و پخشش میکنیم. سپس یه ورقه از لازانیا رو روی سس بشامل مون قرار میدیم و بعد روی اون از مخلوط گوشتی ریخته و خوب پهن میکنیم و بعد پنیر پیتزا رو همراه با آویشن روی آن ریخته. در ادامه مجدد ورقه های لازانیا رو چینده و مراحل قبل رو تکرار میکنیم تا به لایه آخر برسیم. لایه آخر رو روش پنیر پیتزا میریزیم و ظرف رو میذاریم تو فر تا با همون حرارت یه نیم ساعتی بمونه تا خوب بپزه. وقتی که پخت کامل شد برای چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی لازانیا مون طلایی بشه. سپس غذامون آماده هستش و میتونید سرو کنید. البته بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد آن را برش زده و سرو کنید. نوش جان.