طرز تهیه لازانیا با سس مخصوص
مواد لازم:
آرد سفید: یک قاشق غذا خوری سر پر
کره: 25 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
شیر: یک لیوان
نوار لازانیا: 400 گرم
سوسیس: 200 گرم
ژامبون گوشت دودی: 100 گرم
قارچ: 6 عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
سویا و گوشت: 100 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
گوجه فرنگی: 2 عدد
سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
اورگانو و فلفل دلمه: به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده: به مقدار لازم
سس سفید مخصوص: یک استکان
روغن: به مقدار لازم
سلام وقت همگی بخیر امروز غذا لازانیاست، یکی از محبوبترین غذاهای چند سال اخیر شناخته شده.قبل از شروع پخت لازانیا بهتره که سس مخصوص رو درست کنیم.داخل یک ظرف یک قاشق آرد میریزیم و روی شعله قرار میدیم و بدون روغن مقداری تفت میدیم بعد از تغییر رنگ آرد به اون کره اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم تا کره نسوزه و آرد خوب سرخ بشه سپس نمک و فلفل سیاه به اون اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم تا یکدست بشه بعد آرام آرام شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شیر ته نگیره، هم زدن رو انقدر ادامه میدیم که بخوبی شیر و آرد با هم مخلوط بشن و یک سس با غلظت مناسب بدست بیاد.
مرحله اول تهیه لازانیا با سس مخصوص:
اول از همه داخل یک قابلمه مقداری آب میریزیم بهتره که از قابلمه بزرگ استفاده بشه که لازانیا به راحتی داخلش جا بشه، دو سوم قابلمه رو آب میریزیم و مقداری هم نمک و روغن به آب اضافه می کنیم و روی شعله قرار میدیم تا آب جوش بیاد، سپس لازانیا ها رو به آب در حال جوش اضافه می کنیم و بعد از 8 دقیقه ابکش می کنیم بهتره با آب سرد آبکش بشه که به هم نچسن و خمیر نشن.
مرحله دوم تهیه لازانیا با سس مخصوص:
پیاز رو ریز خرد میکنیم و داخل ماهیتابه ای مقداری روغن میریزیم و پیاز ها رو سرخ میکنیم، وقتی آب پیاز گرفته شد و مقداری طلایی شد سوسیس های رو که از قبل ریز خرد کردیم رو به پیاز ها اضافه می کنیم بعد از 3 تا پنج دقیقه گوشت چرخ کرده و سویا رو اضافه میکنیم و اگه نیاز بود مجدد مقدار کمی روغن بهشون اضافه می کنیم (بانوای گلم میدونید که سویا رو باید از قبل به مدت نیم ساعت داخل آب قرار بدید تا خیس بخوره و نرم بشه و سپس ابکش کنید)
بعد از خوب سرخ شدن گوشت و گرفته شدن آبکش باید قارچ های خرد شده رو اضافه کنیم با اضافه کردن قارچ باعث میشه مقداری قارچ ها آب بندازه به این خاطر میتونید داخل یک ظرف قارچ ها رو بریزید و اجازه بدید آبش جمع بشه و بعد به مواد اضافش کنید و بعد از تفت دادن ژامبون و فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه می کنیم و مجدد 3دقیقه هم میزنیم سپس گوجه فرنگی های رنده شده رو اضافه کنید در صورت تمایل میتونید مقداری فلفل سیاه و اورگانو رو بهش اضافه کنید وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدن زیر گاز رو خاموش کنید و اجازه بدید سرد بشه.
مرحله سوم تهیه لازانیا با سس مخصوص:
در این مرحله چون قراره غذا رو داخل فر قرار بدیم باید از یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص فر استفاده کنید و برای اینکه در آخر لازانیا به ظرف نچسبه باید کف ظرف رو چرب کنید و یک لایه لازانیا بذارید و روی اون مقداری سس گوجه فرنگی بزنید و مقداری از موادی که آماده کردیم رو اضافه کنید و مقدار هم پنیر پیتزا رنده شده روی مواد بریزید طوری که سطح رو کامل پوشش بده و این مراحل رو مجدد تکرار میکنیم تا موادمون و لازانیا تمام بشه در لایه آخر روی سطح لازانیا رو با سس مخصوص پوشش میدیم و سپس پنیر پیتزا میریزیم و به مدت نیم ساعت با 150 درجه سانیگراد داخل فر قرار میدیم.
نوش جان.