طرز تهیه لازانیا اسفناج و مرغ
مواد لازم:
اسفناج: 3 پیمانه
پنیر خامه ای: 3 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
کره: 100 گرم
فیله مرغ: 300گرم
نمک فلفل: مقدار کافی
آویشن: مقدار کافی
خامه: 6 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
لازانیا: یک بسته
پیاز: یک عدد
پنیر پیتزا: مقدار کافی
روغن مایع: مقدار کافی
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
یکی از غذاهای پر طرفدار و خوشمزه در بین همه گروههای سنی که طرز تهیه راحتی دارد و بسیار خوشمزه است لازانیا است که با مواد میانی مختلفی مانند مرغ و گوشت چرخ کرده و سبزیجات و ... درست می شوند و براساس موادی که مابین لایه های آن ریخته می شود نامگذاری می شود مثلا اگر در بین ورقهای لازانیا گوشت ریخته شود لازانیا گوشت و اگر مرغ ریخته شود لازانیای مرغ و ...
در بین این همه مدل لازانیا یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین مدلها لازانیا اسفناج و مرغ است که بین ورقهای لازانیا این دو ماده ریخته می شود.
مرحله اول تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
برای شروع 300 گرم فیله مرغ را شسته و آنها را با چاقو به صورت ریز خرد می کنیم.سپس داخل یک تابه روغن مایع و 30 گرم کره ریخته و تابه را روی شعله گاز می گذاریم و 2 حبه سیر را پوست کنده و انها را خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم. سپس فیله مرغ خرد شده را داخل تابه می ریزیم و منتظر می شویم تا مرغها رنگشان تغییر کنند و انها را تفت می دهیم.
مرحله دوم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
وقتی مرغها سفید شدند به آنها نمک و فلفل و آویشن اضافه می کنیم تا مرغ مزه دار شود.سپس 3 قاشق غذاخوری خامه به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم و شعله را خاموش می کنیم.
مرحله سوم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
سپس سس سفید غذا را درست می کنیم و برای این منظور 70 گرم کره داخل یک تابه می ریزیم و تابه را روی شعله گاز می گذاریم و منتظر می شویم تا کره آب شود و سپس به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم و آن را با کره مخلوط می کنیم و در ادامه ، شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد گلوله نشود و وقتی مود ما غلیظ شد به آن نمک و فلفل و اویشن اضافه می کنیم تا مزه دار شود.سپس 2 قاشق غذاخوری خامه را اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم و از روی گاز بر می داریم. اکنون سس ما آماده است.
مرحله چهارم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
سپس 3 پیمانه اسفناج را شسته و آبکش کرده و آنها را با چاقو خرد می کنیم و داخل یک تابه اسفناجها را تفت می دهیم تا نرم شده و آب آن کاملا کشیده شود. سپس به آن 3 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای و نمک و یک قاشق غذاخوری خامه اضافه می کنیم و با آنها مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
یک عدد پیاز را پوست کنده و آن را نگینی خرد کرده و در تابه با روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. اکنون پیاز داغ ما آماده است.
مرحله ششم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
یک بسته لازانیا را داخل قابلمه اب و روی شعله گاز می گذاریم و منتظر می شویم ورقهای لازانیا نرم شود و سپس آنها را آبکشی می کنیم. سپس کف یک ظرف را کمی چرب می کنیم و یک ردیف لازانیا آبکش شده کف ظرف می چینیم و روی آن اسفناج پخته و آماده شده در مراحل قبل و پیاز داغ و مرغ پخته و سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و سپس یک لایه دیگر ورق لازانیا روی مواد می گذاریم و سپس روی آن را از مواد میانی و سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم و این کار را انجام می دهیم تا مواد ما تمام شوند فقط لایه اخر روی ورق لازانیا ، سس سفید و پنیر پیتزا ریخته شود.
مرحله هفتم تهیه لازانیا اسفناج و مرغ:
ظرف لازانیا را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد و برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا لازانیا بپزد .سپس 5 دقیقه گریل را می زنیم تا روی آن طلایی شود. اکنون لازانیا آماده است آن را در ظرف مناسب می ریزیم و برای وعده غذایی شام و یا ناهار همراه با سس و سایر مخافات ان را میل می کنیم.نوش جان.