طرز تهیه لازانیا اسفناج بدون گوشت
مواد لازم:
اسفناج: 4 پیمانه
سیر: 1/2 قاشق چایخوری رنده شده
پیاز داغ: یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: سه عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
کره: 20 گرم
پنیر پارمزان: دوقاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: به میزان لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
یکی از نکاتی که بسیار توجه مرا جلب کرده بود این بود که بچه های خوابگاهی علاقه خاصی به غذاهای من در آوردی داشتند. گاهی اوقات پیش می آمد که غذایی میپختیم و با بچه ها دور هم جمع میشدیم تا نامی برای غذای خودمان انتخاب کنیم. کار سختی بود و از آنجا که معمولا از هر چیزی مقدار کمی در ان ریخته بودیم، نام آن نیز هر چیزی میتوانست باشد. قضیه هم به این شرح بود که روزهایی که چیز خاصی برای خوردن نداشتیم، هر کدام از بچه ها که دوست داشت میتوانست در غذا شریک باشد ؛ به شرطی که هر ماده غذایی که دارد بیاورد تا غذای اشتراکی را بار بگذاریم. خلاصه این که این غذا یعنی لازانیای اسفناج رو من از دوران خوابگاه یاد گرفتم و میخوام الان واستون این دستور و این غذای خوشمزه رو بذارم. تقریبا میشه گفت لازانیارو همه دوست دارند و اینکه ما اکثرا لازانیارو یا با گوشت یا با سوسیس و کالباس درست میکنیم. اما تو این دستور میخوام با اسفناج یه لازانیای خیلی خیلی خوشمزه درست کنیم. بهتون پیشنهاد میکنم یکبارم که شده این لازانیای متفاوت و خوشمزه رو امتحان کنید. مطمئنم که شما هم مثل من از تهیه این لازانیا خوشتون میاد. آماده اید؟
با من در ادامه مطالب همراه باشید.
مرحله اول تهیه لازانیایه اسفناج بدون گوشت:
برای تهیه این لازانیای خوشمزه اول باید اسفناج هارو خوب تمیز کنید و بعد از تمیز کردن آنهارا خوب بشویید و در ابکش بزارید تا آب اضافی اسفناج خارج شود. سپس صبر کنید تا اسفناج ها خشک شوند. بعد از انجام این مراحل یک ماهیتابه تهیه کنید و مقداری روغن درون آن بریزید و روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید سپس اسفناج هارو درون ماهیتابه میریزیم و بعد در ماهیتابه رو میبندیم تا اسفناج ها قشنگ بپزد و آب اضافی اسفناج از بین برود. بعد از پخت اسفناج مقداری سیر که از قبل رنده کرده بودیم و مقداری نمک اضافه میکنیم و موادمونو به خوبی هم میزنیم تا مواد تفت بگیرد و مزه سیر به خرد اسفناج برود. حالا اسفناج ما حاضر شده شعله گاز را خاموش میکنیم و اسفناج را در گوشه ای قرار میدهیم.
مرحله دوم تهیه لازانیایه اسفناج بدون گوشت :
حالا باید بریم سراغ تهیه سس لازانیا. یک ماهیتابه دیگر تهیه کنید و بعد پیاز داغ، کره، نمک و رب را داخل ماهیتابه بریزید سپس شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید تا مواد باهم تفت بگیرد و رب سرخ شود و از حالت خامی در بیاید. بعد از تفت مواد میریم سراغ گوجه فرنگی هایی که قبلا اونارو پوره کرده بودیم. پوره گوجه فرنگی رو به مواد اضافه کنید و مواد را باهم تفت بدهید حالا سس لازانیای اسفناج ما حاضر شده است.
مرحله سوم تهیه لازانیایه اسفناج بدون گوشت :
ورقه های لازانیارو درون آب جوش به مدت دو الی سه دقیقه قرار دهید تا نرم شود و بعد خارج کرده و درون ابکش میریزیم. یک پیرکس یا یک ظرف گود تهیه کنید. کف ظرف را چرب کنید بعد ورق لازانیارو به آرومی انتهای ظرف پهن میکنیم. حالا مقداری سس را کف ورق لازانیا میریزیم و با یک قاشق آن را پخش میکنیم سپس اسفناج که پخته شده را روی سس میریزیم و بعد مقداری پنیر پیتزا یا پنیر پارمزان روی اسفناج میریزیم همینطور به گذاشتن ورقه لازانیا ادامه میدهیم من از پنج ورقه لازانیا در این دستور استفاده کردم.
در نهایت در مرحله آخر باید رویه ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانیم. نوبت این است ظرف را درون فر به مدت بیست دقیقه قرار دهید (دقت کنید فر را از قبل به مدت نیم ساعت روشن کنید تا گرم شود) میتوانید در پنج دقیقه اخر پخت لازانیا شعله بالای فر را روشن کنید تا پنیر پیتزا اب شود.(ما تو خوابگاهمون از شعله پخش کن برایه درست کردن این لازانیای خوشمزه استفاده کرده بودیم)
حالا لازانیای اسفناج ما حاضر شده. امیدوارم از تهیه این لازانیای بدون گوشت لذت برده باشید. روز خوب و خوشی رو برایتان آرزومندم. 🌹