طرز تهیه گوشت گاو با زنجبیل و سیر در ماکروفر
مواد لازم:
گوشت گاو: 350 گرم
هویج: 2 عدد
آرد ذرت: 2 قاشق سوپخوری
شکر: نصف قاشق چایخوری
سس سویا: 2 قاشق سوپخوری
سیر: حبه
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
لیمو: برای تزئین
جعفری: برای تزئین
زنجبیل: یک قاشق چایخوری
گوشت گاو (گوشت راسته) را به شکل نوارهایی به عرض یک سانتیمتر برش دهید و در کاسه ای بریزد و روی آنزنجبیل، سیر و سویا سس بریزد. روی مواد را بپوشانید و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تاگوشت مزه دار شود. روغن را در ظرفی بریزد و با درجه ی زیاد به مدت یک دقیقه داغ کنید. استیک هارا از مایع خارج کنید و در روغن داغ به مدت یک تا 2 دقیقه قراردهید تا پخته شوند. در این مدت آرد ذرت و شکر را با مقدار از موادی که استیک ها را در آن خوابانده بودید مخلوط کنید تا خمیر نرمی ایجاد شود و مابقی مواد را نیز کم کم به خمیر اضافه کنید. 2عدد هویج متوسط را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و به مدت یک تا 2 دقیقه در مایکرویو با درجه ی بالا بپزید سپس سس غذا را کم کم به مواد داخل مایکرویواضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه زمان دهید تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. غذا را در ظرف مناسبی سروکنید وبا لیمو و جعفری تزئین کنید. این استیک با برنج یا نان قابل سرو است.