طرز تهیه گوشت تند و سرخ شده با سس انبه و نارگیل
مواد لازم:
فیله گوشت گوساله: 800 گرم
روغن: 1/4 پیمانه
پیاز: یک عدد
فلفل قرمز: یک عدد
شیر نارگیل: 150 گرم
پودر کاری: یک قاشق چایخوری
آب انبه: 425 گرم
آبلیمو: 2 قاشق چایخوری
آب: 2/3 پیمانه
پاپریکا: 2قاشق چایخوری
کدو سبز: 3 عدد
فلفل دلمه ای: یک عدد
لوبیا: 150 گرم
اسپاگتی: 300 گرم
ابتدا یک عدد پیاز قرمز و فلفل دلمه ای قرمز و کدو سبز را خرد کنید. گوشت را به صورت نوارهای 5 سانتیمتری برش دهید. روغن را درون ماهی تابه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را درون آن سرخ کنید. گوشت، پودر کاری و فلفل قرمز تازه و کوچکی را به پیاز اضافه نمائید. مخلوط را به هم بزنید و گوشت را خوب تفت دهید و سرخ کنید. شیر نارگیل، آب انبه، آبلیمو، آب، پاپریکا، کدو و فلفل دلمه ای را به محتویات درون ماهی تابه اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید. در ظرف را ببندید و به مدت 3 دقیقه با حرارت ملایم مخلوط را بجوشانید.
سپس در ظرف را بردارید و سس را با حرارت ملایم بجوشانید تا اندکی غلیظ شود. لوبیا را به مخلوط اضافه کنید و به مدت یک دقیقه با حرارت ملایم آن را بپزید. پاستا را درون ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درپوش ظرف بپزید تا اندکی نرم شود. سپس آن را آبکشی نمائید. پاستا را با سس مخلوط نمائید و سپس سرو نمائید.
بهتر است که این غذا را اندکی قبل از مصرف تهیه نمائید. فریز کردن برای این غذا مناسب نیست. پاستا را میتوان در مایکرو ویو هم تهیه کنید.