469
طرز تهیه بستنی خامه ای
مواد لازم:
شیر: نصف لیتر
ثعلب: نصف قاشق چایخوری
پودر شکر: 180 گرم
برای درست کردن بستنی خامه ای که بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد در وهله ی اول ثعلب را به شیر اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا جوشیده شود و عین حال مرتب و به طور دائم به قاشق آن را هم بزنید. سپس زمانی که شیر در حالت جوشش بود، پودر شکر را به ان افزوده و هم بزنید. در ادامه هنگامی که شیر در حال سر رفتن بود، ان را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود. پس از این یک ظرف پلاستیکی مناسب انتخاب کرده و مایع را داخل آن ریخته و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.
شیر: نصف لیتر
ثعلب: نصف قاشق چایخوری
پودر شکر: 180 گرم
برای درست کردن بستنی خامه ای که بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد در وهله ی اول ثعلب را به شیر اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا جوشیده شود و عین حال مرتب و به طور دائم به قاشق آن را هم بزنید. سپس زمانی که شیر در حالت جوشش بود، پودر شکر را به ان افزوده و هم بزنید. در ادامه هنگامی که شیر در حال سر رفتن بود، ان را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا سرد شود. پس از این یک ظرف پلاستیکی مناسب انتخاب کرده و مایع را داخل آن ریخته و در فریزر قرار دهید تا منجمد شود.