4687

طرز تهیه گوجه فرنگی پر شده با سس یونانی

مواد لازم:
گوجه گیلاسی: 20 عدد
خیار: 2 عدد
ماست خامه ای: 180 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
نمک: به
سیر: 3 حبه
نعناع: 1 قاشق سوپخوری
ابتدا باید داخل گوجه‌ها را خالی کنید، به همین منظور بالای گوجه‌ها را برش داده و به وسیله قاشق چایخوری داخل آنها را خالی نمایید. برای گرفتن آب اضافه ی آنها، کافی است داخل گوجه‌های خالی را نمک بزنید و آنها را بر روی حوله کاغذی آشپزخانه به مدت 15 دقیقه در حالتی که سمت برش داده شده بر روی حوله باشد قرار دهید. دو عدد خیار کوچک را پوست کنده و با رنده به خوبی ریز کنید و نمک را به مقدار کافی به آن‌ها اضافه کنید. سعی کنید با کمی فشار آب اضافی خیار را خارج کنید.
یک کاسه مناسب تهیه کنید و ماست خامه ای سفت، خیار، سیر و نعناع تازه ریزشده را داخل آن بریزید و روغن زیتون را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت بدست آید نمک را به میزان کافی اضافه کنید. حال گوجه فرنگی‌های خالی شده را به کمک قاشق چایخوری با مخلوط آماده شده پر کنید و در ظرف مناسب برای سرو بچینید و نوش جان کنید.
توجه: سُس یونانی که نام دیگر آن تزاتزیکی می‌باشد به سسی اطلاق می‌شود که ترکیبات آن با ماست و خیار تهیه می‌شود و گاهی اوقات با توجه به ذائقه و سلیقه افراد از آب لیمو و جعفری ریز شده و یا نعناع در تهیه آن استفاده می‌کنند. معمولاً در تهیه این سُس خیارها را رنده کرده و برای تزئین از زیتون و سبزیجات استفاده می‌کنند.