4680

طرز تهیه گلابی با سس کارامل

مواد لازم:
گلابی: 4 عدد
برگه زردآلو: 60 گرم
شکر: 10 گرم
کره: 30 گرم
بادام: 5 قاشق غذاخوری
کشمش: 50 گرم
خامه: 125 گرم
آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوری
آب: 15 میلی لیتر
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
ابتدا برگه های زردآلو را بصورت نگینی خرد کنید. در ظرفی کره، شکر، کشمش و زردآلو و بادام پرک شده را بریزید و مخلوط کنید. از این مواد برای پر کردن داخل گلابی استفاده کنید
حال باید سس را آماده کنید در ظرف دیگری کره و پودر شکر را بریزید و اندکی مخلوط کنید سپس در مایکرویو به مدت دو دقیقه قرار دهید تا کره ذوب شود سپس خامه را به آن اضافه کنید. آرد ذرت و آب سرد را با هم مخلوط کنید و به مواد سس اضافه کنید و در درجه ­ی تند - متوسط به مدت 3 دقیقه­ ی دیگر قرار دهید تا سس غلیظ شود.
گلابی ها را به صورت طولی برش دهید و با قاشق هسته های آن را خارج کنید و مقداری گود کنید سپس روی آن با قلم مو آب لیمو ترش بکشید تا سیاه نشود، داخل آنرا با مخلوط میوه و آجیل ذکر شده پر کنید و روی آنها سس بریزید و در دیس بچینید و با درجه ­ی تند - متوسط به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا گلابی ها نرم شوند. این دسر را می توانید با یک اسکوپ بستنی وانیلی و بصورت سرد یا گرم سرو کنید.