طرز تهیه بستنی چوبی پنیری با توت
مواد لازم:
شاه توت: 1 فنجان
شکر: 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
آب: 2-3 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای: 226 گرم
خامه زده شده: 2/3 فنجان
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه بستنی چوبی پنیری با توت
اینجا هیچ شگفتی وجود ندارد. این بستنی دارای مواد اولیه کیک پنیر است. البته، انواع توت ها و مرکبات نیز در این مورد نقش دارند، زیرا آنها به خوبی جفت می شوند، اما هنوز هم همه چیز بسیار ساده است، زیرا می توانید از هر توت و هر ترکیب مرکباتی استفاده کنید. پنیر خامه ای: پایه این بستنی است و پر چرب توصیه می شود.شکر: من عاشق شکر قهوه ای هستم، اما گرانول سفید نیز خوب عمل می کند. وانیل: کمی عصاره یا وانیل خالص شیرینی می بخشد. نمک: یک مقدار کمی طعم را تقویت می کند. نمک دریا اولین انتخاب من است، اما مقدار کمی نمک کوشر نیز موثر است. فقط زیاد نریزید نوک یک چاقو انواع توت ها: برای این دستور می توان از انواع توت ها استفاده کرد. مورد علاقه خود را انتخاب کنید یا از یک ترکیب استفاده کنید. توت فرنگی تازه یک کلاسیک است، اما من واقعا شاه توت را دوست دارم و مرکبات: پوست پرتقال یا لیمو را می توان به عنوان ترکیبی از انواع توت ها استفاده کرد.
مرحله دوم تهیه بستنی چوبی پنیری با توت
قالب بستنی انواع مختلفی از قالب های سیلیکونی و پلاستیکی بستنی وجود دارد. برای انواع توت ها: 1 فنجان انواع توت ها، تازه یا منجمد مانند توت فرنگی و توت سفید یا تمشک یا بلو بری و شاه توت ، تمشک وحشی ، توت سیاه ...،(من از شاه توت استفاده کردم)2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن و 2-3 قاشق غذاخوری آب ، یا سس بلوبری را بدون نشاسته ذرت با هر توت دلخواه تهیه کنید..تمام توت ها، شکر و آب را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم یا متوسط بپزید و مرتب هم بزنید تا بجوشد. یک یا دو دقیقه حرارت را کم کنید (اجازه دهید بجوشد) و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. به یک ظرف کم عمق یا کاسه کوچک منتقل کنید و توت ها را با چنگال یا قاشق له کنید و در یخچال بگذارید. اگر این را در همان روز درست کردید که پایه بستنی را مخلوط کردید، پس در حین درست کردن پایه آن را فریز کنید. وقتی آن را اضافه کنید به اندازه کافی سرد می شود.
مرحله سوم تهیه بستنی چوبی پنیری با توت
برای پایه بستنی چیزکیک: 226 گرم پنیر خامه ای به دمای اتاق رسیده و 2/3 فنجان خامه غلیظ، خامه فرم گرفته ، 1/3 فنجان شکر قهوه ای روشن (سفید را نیز می توان استفاده کرد) ،کمی رنده شده پوست پرتقال ،1/4 قاشق چایخوری وانیل و کمی نمک دریا نیاز دارید.در یک کاسه متوسط پنیر خامه ای، خامه و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود. زیاده روی نکنید و رنده شده پوست پرتقال یا لیمو ترش ، وانیل و نمک را اضافه کنید.مخلوط توت را خارج کرده و با مخلوط پنیر ترکیب کنید. من از کاردک یا قاشق چوبی استفاده می کنم. مخلوط را به طور مساوی بین قالب های بستنی تقسیم کنید و روی آن را صاف کرده و (بسته به اندازه 4 تا 6 عدد پر می شود) و بعد مطمئن شوید که چوب ها را به بستنی اضافه کنید. بعد در فریزر قرار داده تا بسته و سفت شود.
مرحله چهارم تهیه بستنی چوبی پنیری با توت
اگر از قالبهایی مانند قالبهای موجود در این تصاویر استفاده میکنید، مهم است که آنها را ⅔ از ظرفیت آنها پر کنید، چوبهای چوبی را با فشار کمی اضافه کنید (تصویر 3) و آنها را کاملا پر کنید. به این ترتیب چوب بین 2 دیوار بستنی محکم می شود. سپس قبل از انجماد سطح آن ها را با چاقو صاف کنید (تصویر 4) . یا اگر نمیخواهید بصورت چوبی آن را سرو کنید ، شما براحتی میتوانید در یک ظرف درب دار بریزید و در فریزر قرار دهید تا بسته شود و بعد بستنی را در کاسه های دلخواه با اسکوپ بریزید و حدود 20 دقیقه قبل از سرو آن را بیرون بیاورید تا کمی بستنی نرم شود.
مرحله چهارم تهیه بستنی چوبی پنیری با توت
شما اگر قالب بستنی ندارید براحتی در لیوان های پلاستیکی و یا کاغذی هم میتوانید این بستنی را آماده کنید و بهترین آن همان استفاده از یک ظرف در دار است و بعد آن را در ظروف دلخواه سرو کنید.من عاشق انواع توت ها هستم، اما می توانید میوه های تازه دیگری را نیز در قطعات کوچک اضافه کنید. همچنین می توانید آن را بدون میوه درست کنید و طعم چیزکیک را با رنده شده پوست لیمو یا فقط عصاره ای مانند وانیل، قهوه یا بادام تغییر دهید.