4652

طرز تهیه گراتن مرغ و بادمجان

مواد لازم:
فیله مرغ: یک کیلو
بادمجان: ۱۰ عدد
سس سفید: ۳ لیوان
پیاز: یک عدد
پنیر پیتزا: یک بسته
پودر سیر: یک قاشق چای خوری
پودر آویشن: ۱/۳ قاشق چایخوری
نمک،فلفل: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم


امروز میخوام براتون طرز تهیه یه نوع گراتن خوشمزه رو بنویسم که علاوه بر مزه خوبش پر از خاصیت هستش. چون از دو نوع ماده مفید و مغذی مثل مرغ و بادمجان استفاده شده. این غذا بسیار سریع درست میشه و مورد علاقه همه هست. حالا کمی از خواص بادمجان براتون مینویسم که حتما این غذا رو تهیه کنید. بادمجان دارای ویتامین K هستش که جلوگیری میکنه از لخته شدن خون و همچنین تقویت مویرگ ها را شامل میشه. بادمجان میتونه به افزایش رشد مو و افزایش سلامت کلی مو و همچنین به لطف محتوای آنزیمی که کیسه های ترشحی مو رو افزایش میدن کمک میکنه. همچنین ویتامین و مواد معدنی موجود تو بادمجان پوستمون رو تغذیه میکنه.
فیبر محلول تو بادمجان میتونه از سیستم گوارشی خیلی حمایت کند و با جلوگیری از یبوست، می تواند شکم را سالم نگه دارد. بادمجان یک باز دارنده پروتئاز بسیار بالایی است که میتونه به مقدار زیادی در خنثی سازی سلول های سرطانی کمک کند. بنابراین همه میتونن با مصرف عصاره بادمجان به طور منظم از برخی بیماری های لاعلاج جلوگیری کنن. دومین عضو مهم بدن، مغز، میتونه به لطف ناسونین و فیتو ناتریشن موجود تو بادمجان حافظه رو حفظ کرده و آن را احیا کنه.


مرحله اول تهیه گراتن مرغ و بادمجان :
اول از همه برای تهیه این مرغ میریم سراغ فیله هامون. فیله ها رو پاک میکنیم و اگر چربی اضافی داشت میگیریم و خوب میشوریمش و میریزیم تو آۤبکش تا آبش بره. سپس وقتی فیله ها آبش رفت میذاریمش رو تخته آشپزخانه و به صورت مکعبی خردشون میکنیم و میذاریم کنار. سپس میریم سراغ پیازمون. پیاز رو برمیداریم و پوستشو میکنیم و به صورت خلالی درشت خردش میکنیم و میذاریم کنار.
حالا یه کاسه برمیداریم و فیله های خرد شده رو میریزیم تو کاسه سپس پیاز هایی که خرد کرده بودیم رو هم به فیله مرغ ها اضافه میکنیم و در ادامه پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل رو هم به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و با هم دیگه خوب مخلوطشون میکنیم و روی کاسه رو میپوشونیم و حدود ۲۰ دقیقه میذاریم کاسه رو تو یخچال تا فیله مرغهامون خوب مزه دار بشه.

 

مرحله دوم تهیه گراتن مرغ و بادمجان :
سپس بعد از ۲۰ دقیقه میریم سراغ کاسه ایی که مخلوط مرغمون توشه. از یخچال در میاریم تا کمی سردیش بیفته. سپس یه تابه رو بر میداریم و روغن میریزیم داخلش ومیذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. زمانی که روغنمون داغ شد فیله مرغهای مزه دار شده رو میریزیم تو تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش. فقط باید طوری تفت بدیم که دو طرفش کامل سرخ بشه. زمانی که فیله ها سرخ شد از تابه در میاریمشون و میذاریم کنار. تا ازش استفاده کنیم.
حالا میریم سراغ بادمجان ها. سر بادمجانها رو میگیریم و خوب میشوریم تا هیچ آلودگی روش نباشه. حالا بسته به سلیقه خودتون میتونید پوست بادمجانها رو بگیرید یا اینکه نگیرید. سپس بادمجانها رو به صورت حلقه ایی برش میدیم و کمی نمک میپاچیم روش و میذاریم کمی بمونه. این کار باعث میشه کمتر هم روغن رو به خودش جذب کنه و همچنین تلخیش گرفته بشه.
در ادامه یه تابه رو بر میداریم و روغن میریزیم داخلش و میذاریم رو حرارت تا روغنمون داغ شه. زمانی که روغنمون داغ شد بادمجانها رو میریزیم تو تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش. وقتی دو طرف بادمجانها کامل سرخ شد اونها رو هم از روغن در میاریم و میذاریم رو حوله کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه.


مرحله سوم تهیه گراتن مرغ و بادمجان :
حالا قبل از هر کاری میریم سراغ فر. فر روشن میکنیم و میذاریم رو ۱۷۵ درجه سانتی گراد تا فر گرم بشه. حالا میریم سراغ پنیر پیتزامون. پنیر پیتزا رو با دنده درشت رنده رندش میکینم و میذاریم کنار.
در ادامه یه ظرف پیرکس که میخواهیم گراتن رو توش درست کنیم رو بر میداریم و کفشو کمی چرب میکنیم سپس فیله های مزه دار شده رو که سرخ کرده بودیم رو ته ظرف میریزیم و پهنش میکنیم و بعدش سس سفید روش میریزیم و پهن میکنیم سپس پنیر پیتزا رو کامل پخش میکنیم روش. بعد از فیله ها نوبت بادمجانهایی هستش که سرخ کردیم. اونها رو میچینیم سپس سس سفید رو میریزیم و بعد از اون پنیر پیتزا رو اضافه میکینم.
انقدر این مراحل رو ادامه میدیم تا موادمون تموم شه و لایه آخر پنیر پیتزا رو پر میریزیم و ظرفمون رو به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه با همون درجه ۱۷۵ میذاریم تو فر. سپس بعد از ۴۵ دقیقه گراتن آماده هست. با هر نوع سسی که دوست دارین میتونید سرو کنید.