طرز تهیه کیوسکی مرغ با پنیر
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴ عدد
آرد: یک پیمانه
نمک،فلفل: به مقدار لازم
کره: ۶ قاشق غذا خوری
سیر: ۳ حبه
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری: ۲ پیمانه
آب لیمو تازه: یک قاشق غذا خوری
جعفری: ۱۰۰ گرم
پنیر پارمزان: به میزان لازم
مرحله اول کیوسکی مرغ با پنیر :
در این جا باید براتون بگم این غذا یکم اسمش سخت هست ولی غذای فوق العاده راحتی هستش برعکس اسمش. اصلیت این غذا برای اروپا هستش. ولی به نظر من بخاطر مواد این غذا و طعم فوق العاده خوشمزه ایی که داره این غذا باید در سطح بین المللی باشه. این غذا طرفدار های خیلی زیادی داره مخصوصا کسانی که گوشت دوست ندارن و عاشق فست فود هستن میتونید تو خونه براشون درست کنید و لذت ببرین.
اول از همه در اینجا میریم سراغ کره مون کره رو میزاریم تو دمای محیط تا کم کم نرم بشه. سپس سبزیمون که جعفری هستش رو تمیز پاکش میکنیم و میریزیم تو یه ظرف میذاریم خیس بخوره تا آلودگیش بیاد روی آب سپس آبکشیش میکنیم و میذاریم تا آبش بره و زمانی که خشک شد ریز خردش میکنیم. باید حواستون باشه که سبزی رو خیس خرد نکنید چون هم موقع خرد شدن له میشه و هم آب میندازه و باعث میشه طعم غذامون بدمزه بشه مخصوصا تو این غذا که سبزی رکن اصلی مواد داخل مرغمون هستش.سپس سبزی های خرد کرده مون رو میذاریم کنار تا از اش استفاده کنیم.
حالا میریم سراغ سیرهامون. پوست سیر ها رو میگیریم سپس میشوریم و می ذاریم کنار. در ادامه یه ظرف برمیداریم و سیر ها رو با دنده ریز رنده میکنیم و میذاریم کنار. سپس سبزی هایی که خرد کرده بودیم رو میریزیم تو کاسه ایی که سیر رنده شدمون بود و با هم مخلوطشون میکنیم و بعد از اون نمک و فلفل سیاهمون رو همراه با آب لیمو تازه ایی که داشتیم و کره ایی که گذاشته بودیم نرم بشه بهش اضافه میکنیم و با هم خوب هم میزنیم تا موادمون با هم خوب مخلوط بشن.
مرحله دوم کیوسکی مرغ با پنیر :
حالا میریم سراغ سینه مرغ. اول پاکش میکنیم یعنی اگر چربی اضافه داره از اش میگیریم و میشوریم و میذاریم تا آبش بره چون میخواهیم برش بدیم بهش حتما باید خشک بشه. سپس سینه مرغمون رو با یه چاقوی تیز به صورت افقی برش میدم ولی تا انتها نمیبریم سینه مرغ رو. میخواهیم جوری باشه که مواد رو داخل مرغمون پر کنیم .
در ادامه وقتی تمام سینه مرغها رو برش دادیم میریم سراغ موادی که برای داخل مرغها تو مرحله اول درست کردیم. قبل از اینکه مواد رو پر کنیم پنیر پارمزانمون رو بر میداریم و تو یه ظرف رنده میکنیم سپس به مخلوط کره و جعفری و سیرمون اضافه میکنیم و مجدد مخلوط میکنیم.
حالا این مخلوط رو که آماده شده داخل سینه مرغهامون که برش داده بودیم پر میکنیم و سینه مرغها که داخلش پر شده رو میذاریم تو یه ظرف و میذاریم کنار.
حالا یه ظرف بر میداریم و تخم مرغهامون رو داخلش میشکنیم و با همزن هم میزنیم تا سفیده و زرده کامل مخلوط شده و یه مایه یک دست به ما بده. حالا خیلی کم مخلوط تخم مرغ ها رو میمالیم به قسمت برش سینه مرغمون که به هم بچسبه و مواد نریزه بیرون.
در ادامه آردی که داشتیم رو هم الک می کنیم تا صاف و یکدست باشه و میریزیم تو یه کاسه. سپس یه کاسه دیگه بر میداریم و پودر سوخاریمون رو میریزیم داخلش.
مرحله سوم کیوسکی مرغ با پنیر :
حالا تو این مرحله ما سه تا کاسه داریم که یکیش آرده دومی مخلوط تخم مرغ که زدیم و سومی پودر سوخاریمون. سپس فیله یا همون سینه مرغمون رو که داخلش مواد پر کردیم رو بر میداریم و اول تو ظرفی که آرد داخلشه میزاریم و تو آرد میغلتونیم هر دو طرفشو. سپس تکونش میدیم تا آرد اضافیش بریزه و بعد از اون تو ظرفی که مخلوط تخم مرغمون بود میذاریم و آغشته اش میکنیم کامل و بعد از اون تو کاسه ای که پودر سوخاریمون هستش میذاریم و هردو طرفش رو آغشته میکنیم. زمانی که همه سینه مرغهارو به همین ترتیب درست کردیم میذاریم تو یه ظرف کنار.
در ادامه یه تابه بر میداریم و روغن میریزیم داخلش ومیذاریم رو حرارت تا داغ شه زمانی که داغ شد سینه های مرغمون رو که آماده کرده بودیم میندازیم تو روغن و سرخشون میکنیم هر دو طرفشو کامل سرخ میکنیم تا کامل مغز پخت بشه. وقتی تمامشون رو سرخ کردیم و تمام شد میذاریم رو حوله کاغذی تا روغن اضافیش بره سپس تو یه ظرف بسته هم با سیب زمینی سرخ کرده و هم با سبزیجات با انواع سس ها میتونید سرو کنید. نوش جان