طرز تهیه کیک نوتلا و توت فرنگی خانگی
مواد لازم:
کره: ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
آب جوش: ۱ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
شکر: ۲ پیمانه +۱/۴ پیمانه
باتر میلک: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
جوش شیرین: ۱ قاشق چای خوری
شکلات نوتلا: ۱ و ۱/۲ پیمانه
توت فرنگی خرد شده: ۴ پیمانه
وانیل: ۲ قاشق چای خوری
خامه پرچرب: ۲ پیمانه
پودر قند: ۱/۲ پیمانه
مرحله اول تهیه کیک نوتلا و توت فرنگی خانگی:
ابتدا برای درست کردن این کیک خوشمزه میریم سراغ مواد اولیه ای که داریم. اول یه قابلمه کوچیک یا یه شیر جوش برمیداریم و کره ای که داشتیم رو میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا کره مون آب بشه. زمانی که کره ذوب شد، پودر کاکائویی که داشتیم رو بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردنشون با هم. تا پودر کاکائو کاملا با کره یکدست بشه. سپس ۱ پیمانه آب جوشی که داشتیم رو به مخلوطمون اضافه میکنیم و همه مواد رو خوب با هم مخلوط میکنیم تا زمانی که مخلوطمون شروع کنه به حباب زدن. زمانی که حباب زد یه ۲۰ ثانیه صبر میکنیم و بعد شیرجوشمون رو از روی حرارت برمیداریم و میزاریم کنار.
حالا یه ظرف دیگه برمیداریم و باتر میلکی که داشتیم رو میریزیم داخلش سپس جوش شیرین و ۱ قاشق چای خوری از وانیلی که داشتیم رو بهش اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. کمی که مواد رو زدیم با هم بعدش تخم مرغ هامون رو اضافه کرده و مجدد تمام مواد رو با هم میزنیم و در آخر هم مخلوط کاکائویی رو اضافه کرده و مواد رو خوب میزنیم و میزاریمش کنار. در ادامه میریم سراغ توت فرنگی هامون. اونها رو تمیز میشوریم و بعد از اینکه آبشون رفت رو تخته آشپزخانه گذاشته و شروع میکنیم به خرد کردنشون. بعد از اینکه خرد کردیم اونها روهم میزاریم کنار و میریم سراغ بقیه مواد.
مرحله دوم تهیه کیک نوتلا و توت فرنگی خانگی:
حالا تو این مرحله یه ظرف یا کاسه بزرگ برمیداریم ۲ پیمانه شکر، آرد و نمکی که داریم رو میریزیم داخلش و با هم مخلوط میکنیم. سپس تو یه ظرف دیگه مخلوط مواد خشکمون رو الک میکنیم تا ناخالصی هاش از بین بره و یه کیک نرم و لطیف به دست بیاریم. بعد از اینکه مواد خشکمون رو الک کردیم مخلوط باترمیلکمون رو بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم آرام به هم زدن تا تمام مواد با هم مخلوط بشن و اثری از آرد داخل موادمون نباشه. و در آخر یه مخلوط یکدست به دست بیاریم. زمانی که مخلوطمون آماده شد میریم سراغ فر.
فر رو روشن میکنیم و میزاریم رو دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تا گرم شه و برای پخت کیکمون آماده باشه. سپس دو تا قالب دایره ای برمیداریم. من از سایز متوسط استفاده کردم. کف قالب هامون رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و کاغذ روغنی ها رو هم محض احتیاط کمی چرب میکنیم تا کیک نچسبه. سپس موادمون رو که آماده کرده بودیم رو به طور مساوی داخل دو تا قالب ها میریزیم و میزاریم ۱۷ الی ۲۰ دقیقه تو فر بمونه تا بپزه. بعد از ۲۰ دقیقه قالب ها رو از فر درمیاریم و میزاریم تا خنک بشن. سپس میریم سراغ بقیه کارهامون. سپس یه ظرف برمیداریم و توت فرنگی هایی که خرد کرده بودیم رو میریزیم داخلش و بعد ۱/۴ پیمانه شکر، ۱ قاشق چای خوری وانیل رو بهش اضافه میکنیم و موادمون رو با هم مخلوط کرده و میزاریم یه یک ربعی بمونه.
مرحله سوم تهیه کیک نوتلا و توت فرنگی خانگی:
حالا تو این مرحله بعد از یک ربع میریم سراغ توت فرنگی ها. آب اضافی که توت فرنگی ها انداختن رو میگیریم و میزاریم کنار. سپس یه کاسه برداشته و خامه رو داخلش میریزیم و بعد پودر قندمون رو الک کرده و بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردنشون با هم. انقدر میزنیمشون که خامه مون فرم بگیره و بعد از اینکه فرم گرفت میزاریم کنار. حالا دیگه همه چی آماده است و موقع تزئین کیکمونه. اول از همه کیک هامون که سرد شده رو از قالب جدا میکنیم و لایه اول کیک رو میزاریم تو ظرف سپس نیمی از نوتلایی که داریم رو روی کیک میریزیم و خوب پخشش میکنیم. در ادامه نیم از خامه فرم گرفته روی نوتلا ریخته و اون رو هم خوب پخش کرده. بعد از اون نوبت توت فرنگی هامونه. نیمی از توت فرنگی ها رو هم روی خامه میریزیم و پخش میکنیم. سپس مجدد لایه دوم کیک رو میزاریم و مراحل رو طبق قبل انجام میدیم. دیگه کیکمون آماده شده. حالا کمی میزاریم داخل یخچال و بعد سرو میکنیم نوش جان.