طرز تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای
مواد لازم:
آرد: یک لیوان
شیر: نصف لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: مقدرا کافی
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک فلفل: مقدار کافی
پودر سیر: مقدار کافی
سینه مرغ: نصف عدد
فلفل دلمه: یک عدد
سیب زمینی: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
یکی از غذاهای خوشمزه که از نظر ظاهری شبیه کیک بوده و فقط بدون شکر در ست می شود و بجای شکر در آن از نمک استفاده می شود و داخل آن را با مرغ و فلفل و سیب زمینی پر می کنند (مواد داخلی این کیک بسته به سلیقه شما دارد و می توان از موادی مانند قارچ و ذرت و ...استفاده کرد) کیک مرغ و سیب زمینی است که طرز تهیه راحتی دارد و برای شام مناسب است.در این مطلب طرز تهیه ان را برایتان می نویسم.
این کیک چون از نظر ظاهری زیبا می باشد برای مهمانی ها نیز مناسب است و می توان آن را در فر و یا در تابه درست کرد و در هر دو شکل ممکن است.
مرحله اول تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
ابتدا و برای شروع مواد داخل کیک را درست می کنیم. نصف سینه مرغ را شسته و ان را داخل یک قابلمه همراه با مقداری اب و یک عدد پیاز خرد شده و چهار قارچ شده و مقدار کافی نمک و فلفل می ریزیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و مرغ را آبپز می کنیم. سپس وقتی مرغ پخت آن را از قابلمه بیرون آورده و بعد از سرد شدن آن را با دست خرد و یا ریش ریش می کنیم.
مرحله دوم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و یک عدد پیاز را شسته و پوست کنده و رنده می کنیم و در تابه تفت می دهیم و سپس مرغ ریش شده را داخل تابه همراه با نمک و فلفل و پودر سیر تفت می دهیم تا مزه دار شود.
مرحله سوم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
در ادامه 2 عدد سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم و به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و سپس داخل یک تابه روغن مایع می ریزیم و تابه را روی گاز می گذاریم و وقتی روغن داغ شد سیب زمینی ها را در داخل روغن سرخ می کینم و به آن نمک و فلفل نیز می زنیم.
مرحله چهارم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس یک عدد فلفل دلمه را شسته و آن را نگینی خرد می کنیم . اکنون همه مواد داخل کیک مرغ ما آماده است.سراغ آماده کردن کیک می رویم.
مرحله پنجم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس برای آماده کردن کیک 3 عدد تخم مرغ را شکسته و آن را با همزن برای 5 دقیقه می زنیم تا سفید شود و حجم بگیرد. سپس یک قاشق غذاخوری نمک وکمی فلفل را به آن اضافه می کنیم و با آن مخلوط می کنیم.
مرحله ششم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس نصف لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع را به تخم مرغها اضافه می کنیم وبا آن قاطی می کنیم تا مایه ما یکدست شود.
مرحله هفتم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس یک لیوان آرد و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر را قاطی کرده و به مایه کیک می افزایم و با مواد مخلوط می کنیم تا یکدست شود.اکنون مایه کیک ما آماده است.
مرحله هشتم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس کف یک تابه را با روغن مایع چرب می کنیم و نصف مایع کیک را داخل تابه می ریزیم و روی آن مواد میانی (مرغ تفت داده شده و سیب زمینی و فلفل دلمه خرد شده) را می ریزیم و روی آن مجددا از مایه کیک می ریزیم. سطح روی کیک را با قاشق صاف می کنیم.
در ادامه تابه را روی شعله پخش کن می گذاریم و بالای آن دم کنی قرار می دهیم و 45 دقیقه روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد و آماده شود و به کمک چنگال از پختن آن مطمئن می شویم.
مرحله نهم تهیه کیک مرغ و سیب زمینی تابه ای:
سپس وقتی کیک مرغ پخت و آماده شد ان را از روی گاز برداشته و با مواد دلخواه تزیین می کنیم و برش می زنیم و برای شام همراه با نوشابه و سبزی خوردن میل می کنیم.
نوش جان!