4561

طرز تهیه کیک لقمه ای انگور فرنگی

مواد لازم:
انگور فرنگی قرمز: 250 گرم
آرد: 225 گرم
جوش شیرین: نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
شکر: 125 گرم
شیر کم چرب: 200 گرم
پودر کیک: 3 قاشق غذا خوری
وانیل: کمی
روغن صاف: 3 قاشق
برای تهیه کیک انگور فرنگی این عصرانه خوشمزه و لقمه ای که مناسب ترین دسر برای دورهمی های عصر است یک قالب مافین مناسب تهیه کنید و درون هر قسمت را با قالب های کاغذی مخصوص بپوشانید. بعد از آماده کرده قالب، فر را در 180 درجه ی سانتی گراد گذاشته تا گرم شود. در ادامه انگور فرنگی ها را از خوشه جدا کرده و با دقت شستشو دهید. وقتی که آماده سازی های لازم را انجام دادید دست به کار تهیه مواد کیک شوید.
آرد، جوش شیرین، وانیل و پودر کیک را با هم ترکیب نمایید. تخم مرغ را با شکر حسابی مخلوط کنید. روغن صاف قنادی و شیر را مخلوط کرده و ترکیب آرد را کم کم به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا از گلوله شدن آرد جلوگیری شود. سپس انگور فرنگی ها را به آن اضافه کرده، خمیر به دست آمده را در قالب ها ریخته و سینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهید.