طرز تهیه کیک فوندانت
مواد لازم:
خامه قنادی: 500 گرم
خمیر فوندانت: 750 گرم
رنگ خوراکی: به مقدار دلخواه
بکینگ پودر: 2 قاشق مربا خوری
آرد: 3 لیوان
شیر: 1 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: 1 لیوان
شکر: 1/5 لیوان
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
آب: 1 استکان
پودر قند: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه کیک فوندانت:
ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کرده سپس شیر را داخل ظرفی ریخته شکر را اضافه کرده و روی حرارت گذاشته وقتی یه جوش زد از روی حرارت برداشته تا خنک شود بعد آرد الک شده و بکینگ پودر و وانیل را در ظرفی مخلوط می کنیم شیر و روغن مایع و تخم مرغ زده شده را اضافه میکنیم و همه مواد را مخلوط کرده و داخل قالب چرب شده ریخته و درون فر می گذاریم بعد از 25 الی 30 دقیقه کیک ساده ما آماده میشود از فر بیرون آورده بعد از خنک شدن تمام دیواره های آن را با خامه قنادی زده شده آسترکشی میکنیم و داخل یخچال میگذاریم.
مرحله دوم تهیه کیک فوندانت:
خمیر فوندانت را با وردنه مخصوص باز کرده باید ضخامتی به اندازه 1 سانتی داشته باشد بعد روی کیک ساده را پودر قند پاشیده سپس خمیر فوندانت را روی کیک پهن کرده و با اتوی مخصوص فوندانت تمام قسمت های کیک را صاف میکنیم تا یکدست شود بعد با پیتزا بر قسمت های اضافی آن را از پایین میبریم.
مرحله سوم کیک فوندانت:
مقداری رنگ خوراکی دلخواه را روی خمیر فوندانت باقی مانده بپاشید و خمیر وز دهید تا خمیر رنگی شود به همین ترتیب خمیرهای رنگی دلخواه را با توجه به تزیین دلخواه درست کنید.
مرحله چهارم تهیه کیک فوندانت:
حال با خمیر های رنگی شده با استفاده از قالب ها شکل های دلخواه را درست کنید.
مرحله ششم تهیه کیک فوندانت:
بعد یک فرچه کوچک را برداشته با آب آغشته کنید یک طرف قالبها را مرطوب کنید بعد به دیواره های کیک بچسبانید سپس 24 ساعت در یخچال گذاشته تا استراحت کند.
نوش ... جان ...