4509

طرز تهیه کیک فنجانی گوشت

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
تخم مرغ: 15 عدد
پیاز: یک عدد
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سبز: یک عدد
پنیر چدار: یک فنجان
فلفل دلمه ای سبز: یک عدد
روغن: یک قاشق غذاخوری


مرحله اول تهیه کیک فنجانی گوشت:
یک عدد پیاز رو شسته و پوست بگیرید, نگینی خرد کنید و با یک قاشق روغن در تابه تفت بدید. وقتی پیاز سبک تر شد, گوشت چرخ کرده (یا سوسیس خرد شده و یا قارچ ریز خرد شده) رو با پیاز تفت بدید. شعله رو کم کنید تا گوشت خوب تفت بخوره و نسوزه. تابه رو کنار بذارید تا گوشت خنک بشه.

مرحله دوم تهیه کیک فنجانی گوشت:
فر رو با دمای 350 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. 18 قالب مافین رو با روغن چرب کنید. اگه روغن رو اسپری کنید بهتره. در ظرفی تخم مرغ ها رو دونه به دونه بشکنید و بعد به ظرف بزرگ تر منتقل کنید. تخم مرغ ها رو به خوبی هم بزنید تا کرم رنگ بشه. پودر فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنید و باز هم بزنید.


مرحله سوم تهیه کیک فنجانی گوشت:
یک عدد فلفل سبز یا دلمه ای سبز رو بشورید. هسته هاشو جدا کنید و نگینی خردش کنید. پنیر چدار رو رنده کنید و یا رنده شده ش رو بخرید. حالا فلفل دلمه ای خرد شده و پنیر چدار رنده شده رو به همراه پودر فلفل قرمز به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حالا گوشت چرخ کرده سرخ شده رو که حسابی خنک شده به تخم مرغ ها اضافه کنید و باز هم بزنید.


مرحله چهارم تهیه کیک فنجانی گوشت:
با یک ملاقه کوچک مقداری از مواد رو در قالب هایی که آماده کردید بریزید. سعی کنید قالب ها رو کاملا پر نکنید تا جای کافی برای پف کردن شون باقی بمونه. قالب ها رو به مدت 20 تا 22 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بذارید. بعد از این قالب رو از فر در بیارید و اجازه بدید خنک تر بشه. با یک چاقو دیواره های هر قالب رو از کیک گوشت جدا کنید تا راحت تر خارج بشه. بعد از سرد شدن پف کیک ها کمی می خوابه. این صبحونه خوشمزه رو به همراه نان و سس مورد نظرتون میل کنید.

 

پیشنهادهای من:
- به تخم مرغ ها کمی زردچوبه, پودر آویشن و کمی سیر رنده شده هم اضافه کنید تا انگشتاتون رو هم باهاش بخورید.
- اگر از مخلوط فلفل دلمه ای سبز و قرمز و نارنجی استفاده کنید صبحانه تون زیباتر می شه.
- من خودم دوست دارم پنیرش رو کمی بیشتر کنم چون مزه بهتری داره.
- بهتره برای صبحونه مقدار تندی غذا رو کمتر کنید تا معده تون اذیت نشه.
- می تونید این غذا رو برای شام هم میل کنید.
- سس مناسب این غذا سس گوجه فرنگی هست ولی من ترجیح می دم به جای سس از سبزی خوردن در کنار این استفاده کنم.
- اگه برای مهمونی از این غذا به عنوان فینگر فود استفاده کردید برای تزئینش از گوجه گیلاسی استفاده کنید. یک گوجه گیلاسی رو نصف کنید و یک تکه پنیر سفید هم اندازه گوجه برش بزنید, یک خلال دندون بردارید و داخل گوجه و بعد داخل پنیر فرو کنید و حالا خلال رو روی کیک گوشت فیکس کنید.