4505

طرز تهیه کیک عسلی روسی

مواد لازم:
عسل: چهار قاشق غذاخوری
شیر: دو قاشق غذاخوری
جوش شیرین: یک قاشق غذاخوری
آرد شیرینی پزی: سه فنجان
نمک: به مقدار لازم
گردو (بو داده شده): یک دوم فنجان
کره: 50 گرم
تخم مرغ بزرگ: دو عدد
شکر (برای شهد و خامه کیک): یک دوم فنجان
آب(برای شهد و خامه کیک): یک دوم فنجان
خامه همزده(برای شهد و خامه کیک): 250 میلی لیتر
پودر قند(برای شهد و خامه کیک): یک فنجان

مرحله اول تهیه کیک عسلی روسی:
کره، شیر، عسل و شکر را در یک کاسه ذوب کنید تا مخلوطی کاملا یکدست داشته باشید، سپس بگذارید کمی خنک شود تا تقریبا ولرم شود. تخم مرغ‌‌ها را با سرعت زیاد در مخلوط‌کن هم بزنید تا کرمی رنگ شوند، پس از آن ترکیب مواد ذوب شده را به مخلوط‌کن اضافه کنید تا کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم تهیه کیک عسلی روسی:
جوش شیرین را به دستگاه اضافه کنید و هم بزنید، آنقدر که هیچ توده‌ای از پودر باقی‌نماند. در این مرحله آرد را به مواد تر اضافه می‌کنیم. پس لازم است که از یک لیسک خشک استفاده شود. یک فنجان از آرد را به مواد اضافه کرده و آرام آرام هم بزنید. در ادامه یک فنجان دیگر را هم اضافه کرده و ترکیب کنید.
مرحله سوم تهیه کیک عسلی روسی:
آرد باقی‌مانده را به همان آرامی اضافه کنید و آهسته ورز دهید. در پایان این مراحل شما خمیری لطیف و چسبانک دارید، مراقب باشید که آرد زیادی استفاده نکنید چرا که خمیر سفت و خشک می‌شود.
مرحله چهارم تهیه کیک عسلی روسی:
فر را پیش از شروع به‌کار با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر موردنظرتان را با کاغذ روغنی با کیفیت بپوشانید. خمیر به دست آمده را به 10 توپک مساوی تقسیم کنید. هر کدام از خمیرها را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و با وردنه صاف کنید، سپس با یک قالب با کاتر یکسان برش دهید تا صفحه‌ها خمیری گرد و مساوی داشته باشید. خمیرهایی که اضافه می‌آیند را دور نریزید، در مراحل بعدی آن‌ها را لازم داریم.
مرحله پنجم تهیه کیک عسلی روسی:
خمیرها به فر منتقل کنید و هشت دقیقه زمان دهید تا آماده شوند، این روند را تا تمام شدن خمیرها ادامه دهید. پس از پخت، آن‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند. اضافات خمیر که از مرحله هفتم باقی‌مانده‌اند را به فر منتقل کنید تا آن‌ها نیز هشت دقیقه بپزند. در همین بین، آب و شکر را در قابلمه بریزید تا به‌جوش بیاید. زمانی‌که ذرات شکر حل شد و شهد به غلظت لازم رسید، می‌توانید آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله ششم تهیه کیک عسلی روسی:
خرده خمیرهایی را که پختید، به همراه گردوهای تست شده، در خرد کن ریخته و صبر کنید تا کاملا پودری و یکدست شوند. برای تهیه خامه کیک، خامه قنادی را هم بزنید تا روی آن حالت قله‌هایی کوچک ایجاد شود، سپس خامه ترش و پودر قندر را اضافه کرده و ترکیب کنید. این مخلوط را به یخچال منتقل کنید تا زمان استفاده خنک بماند.
مرحله هفتم تهیه کیک عسلی روسی:
در این مرحله از طرز تهیه کیک مدوویک، باید تمام لایه‌ها و مواد را کنار هم بگذاریم. در ظرف سرو مورد نظر، یک صفحه از خمیر پخته شده را قرار دهید، سپس با برس مقداری از شهد را روی آن پخش کنید، حالا یک لایه نازک از خامه را روی آن‌ها بکشید، در ادامه یک صفحه دیگر را روی لایه زیرین قرار دهید و … این کار را تا تمام شدن مواد ادامه بدهید. هر مقداری که از خامه باقی می‌ماند را برای سطح و اطراف کیک استفاده کنید و آن را کاملا بپوشانید. پودری که در مرحله قبل آماده کرده‌اید را با فشار دست روی تمام قسمت‌های کیک بریزید. به‌شکلی که کاملا به خامه بچسبند.

مرحله هشتم تهیه کیک عسلی روسی:
کیک را برای چهار تا شش ساعت به یخچال منتقل کنید تا کاملا اماده شود. بعد از آن می‌توانید کیک مدوویک خاص و خوشمزه را نوش جان کنید.
نکات تهیه کیک عسلی روسی:
✔️ممکن است بوی تخم مرغ شما را اذیت کند، می‌توانید کمی وانیل به این ترکیب اضافه کنید.
✔️در تهیه شهد، می‌توانید از مقدار بسیار کمی گلاب استفاده کنید.
✔️برای تزئین روی کیک، از میوه‌های تازه، مربای توت فرنگی یا مربا آلبالو، شکلات و مغزها استفاده کنید.
✔️می‌توانید خامه ترش را با شیر عسلی جایگزین کنید.