4504

طرز تهیه کیک عسلی

مواد لازم:
تخم مرغ: 3عدد
شکر: 2قاشق
آرد ذرت: 60گرم
عسل: 3قاشق
آرد گندم: 75گرم
شکلات: 1عدد
مرحله اول تهیه کیک عسلی:
زرده تخم مرغ ها را جدا کنید.سپس زرده های تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا قاطی شوند.سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید.عسل را هم اضافه کنید.کاملا هم بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله دوم تهیه کیک عسلی:
حالا آرد ذرت و آرد گندم را به مخلوط قبلی اضافه کنید.کاملا هم بزنید تا با یک دیگر مخلوط شوند.اگر شیرینی کیک شما بیش از حد بود مقداری لیمو ترش هم اضافه کنید.من در چک لیست قرار ندادم چون که اختیاری است.خمیر کیک شما آماده است.

مرحله سوم تهیه کیک عسلی:
حالا خمیر را در قالب هایی قرار بدهید.قالب ها بر اساس اختیار خودتان است پس شکل آن را خودتان انتخاب کنید.حالا قالب ها را در ماکرویو قرار دهید و اجازه دهید تا پخت کامل بشود.بعد از پخت با شکلات تزیین کنید.