4472

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام

مواد لازم:
شکلات: 198 گرم - خمیر
زرده تخم مرغ: 3 عدد - خمیر
سفیده تخم مرغ: 3 عدد - خمیر
شکر: 3/4 فنجان -خمیر
نمک: 1/3 قاشق چایخوری- خمیر
آب لیموی تازه: 1 قاشق چایخوری-خمیر
کره: 170 گرم-خمیر
عصاره بادام: 1/3 قاشق چایخوری - خمیر
پودر بادام: 2 لیوان +7 قاشق غذاخوری - خمیر
جوش شیرین: 1/2 قاشق چایخوری - خمیر
مربا: 4 قاشق غذاخوری - مربای بدون هسته تمشک
آب: 1 قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
برای 16 برش کیک با این دستور : 6 تخم مرغ بزرگ، به دمای اتاق رسیده زرده و سفیده جدا شده و در کاسه جداگانه بریزید+ شکر تقسیم شده +شکلات نیمه شیرین با بهترین کیفیت، خرد شده + کره بدون نمک در دمای اتاق، به علاوه بیشتر برای تابه و بادام آرد شده وجوش شیرین +4 قاشق غذاخوری مربای تمشک بدون هسته سس روی کیک اختیاری+ 1 قاشق غذاخوری آب برای ترکیب با مربا و بادام خرد شده و تمشک تازه و شکلات پخت اضافی (سفید و تیره) برای فرهای شکلاتی برای تزیین روی کیک نیاز دارید.
مرحله دوم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
آماده سازی قالب: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ماهیتابه به ابعاد 9 در 3 اینچ و یا 22* 7 سانتیمتر را با استفاده از کره تمام قالب را چرب کنید و بعد ته آن کاغذ روغنی گرد بچینید و دوباره روی آن کره بمالید. در صورت نیاز دو طرف تابه را با پودر کاکائو بپاشید. آن را کنار بگذارید. سفیده تخم مرغ، نمک و آب لیمو را در ظرف اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کف کند. نیمی از شکر را کم کم اضافه کنید. سرعت را زیاد کرده و به زدن ادامه دهید تا سفیده ها فرم دار و سفت شونند بیش از حد هم نزنید. سپس سفیده های زده شده را به ظرف تمیز دیگری منتقل کنید و در حالی که مراحل بعدی را ادامه دهید در یخچال نگهداری کنید.
مرحله سوم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
شکلات نیمه شیرین با بهترین کیفیت، خرد شده را با کره در یک کاسه بر روی یک قابلمه با آب در حال جوش ذوب کنید. روی آن را بپوشانید تا حدی ذوب شود، سپس درب آن را باز کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب و یکدست شود. عصاره بادام را هم بزنید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود تا دمای اتاق ولرم شود. سپس زرده تخم مرغ و باقی مانده شکر را در کاسه همزن بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا کف کند. سرعت را زیاد کنید و مخلوط را تا زمانیکه کم رنگ، غلیظ و پایدار بزنید. سپس با سرعت کم، مخلوط شکلات ذوب شده با کره را به زرده های تخم مرغ زده شده اضافه کنید و مطمئن شوید که کاملا مخلوط شده است.

مرحله چهارم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
خمیر را درست کنید: آرد بادام و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.سپس آن را در 3 قسمت در مخلوط شکلات-کره- زرده الک و فقط در صورت نیاز سفیده تخم مرغ زده شده را اضافه کنید تا خمیر سبک شود. در نهایت تمام سفیده های زده شده را به طور یکنواخت بریزید و کمی هم زده ولی بیش از حد به هم نزنید . سپس خمیر را توی قالب آماده شده بریزید و با کاردک روی آن را صاف کنید. کمی تابه را روی سطح به آرامی زده تا خمیر یک دست شود. بعد قالب را در فر به مدت 40 تا 50 دقیقه گذاشته و آن را بپزید ، تا زمانی که تستر کیک داخل آن تمیز بیرون بیاید. ممکن است روی کیک کمی ترک بخورد و اشکالی ندارد.
مرحله پنجم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
مونتاژ کیک: کیک را از فر خارج کرده و به مدت 50 تا 60 دقیقه بگذارید خنک شود.حلقه را به آرامی رها کنید و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود. این کیک نباید روی سطح آن فرو رفتگی یا بر آمدگی داشته باشد و اگر نیاز بود سطح کیک را با یک چاقو بلند و تیز صاف کنید. برای تزیین کیک میتوانید چند کاغذ روغنی را روی سطح کار قرار دهید و برای برداشتن کاغذ انتهای کیک یک بشقاب تخت کوچک را روی کیک قرار دهید و آن را با احتیاط برعکس کنید و روی صفحه کیک قرار داده و آستر کاغذی روی کیک و بشقاب را بردارید. مربا دلخواه خود را در یک قابلمه کوچک با 1 قاشق غذاخوری آب گرم کنید و آن را به غلظت عسل برسانید. آن را روی کیک و کناره ها پخش کنید.

مرحله ششم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
آیسینگ گاناش : 3/4 فنجان خامه غلیظ را در یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید تا شروع به جوشیدن کند و بعد 226 گرم شکلات نیمه شیرین با بهترین کیفیت، ریز خرد شده و 1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری را هم اضافه کنید. یک دقیقه هم بزنید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس هم زده تا کاملا ذوب و یکدست شود. و 1 قاشق غذاخوری عسل را اضافه کنید. اجازه دهید در دمای اتاق، بدون درپوش بماند، بین 10 تا 15 دقیقه هم بزنید تا به غلظت غلیظی برسد . این مرحله را با دقت تماشا کنید تا ضخیم نشود و پخش نشود.
مرحله هفتم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
گاناش را به آرامی روی کیک بریزید و از وسط شروع کنید. به آرامی آن را بچرخانید تا مایه کیک روی آن پخش شود و کمی در کناره های کیک چکه کند (ماده روی کناره ها باید لایه ای بسیار نازک تر از رویه باشد). اگر سریع اما به آرامی این کار را انجام دهید، ممکن است نیازی به صاف کردن گاناش در قسمت بالایی نداشته باشید. در صورت نیاز، قسمت بالایی را با استفاده از یک کاردک فلزی بلند صاف کنید. سپس کناره ها را صاف کنید. نوارهای کاغذ روغنی را با دقت بردارید. با تمشک تازه و فرهای شکلاتی روی آن را تزئین کنید.
مرحله هشتم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
یادداشت: شکلات تلخ و شیرین برای گاناش: هنگام تهیه گاناش از 2 قاشق غذاخوری عسل استفاده کنید. از پودر قهوه صرفنظر کنید یا آن را کاهش دهید. بادام ها را در دمای 350 درجه فارنهایت به صورت تک لایه روی یک ورقه پخت به مدت 10 تا 12 تا دقیقه تفت دهید تا طلایی روشن و معطر شود. کنار بگذارید تا خنک شود. بادام ها را با ¼ فنجان شکر (از شکر باقی مانده استفاده کنید - نصف برای سفیده ها، نصف برای زرده ها) در غذاساز تا زمانی که مغزها نرم و پودر شوند. اطمینان حاصل کنید که آجیل را تا حد امکان خوب پردازش کنید اما قبل از تبدیل شدن به کره متوقف کنید.
مرحله نهم تهیه کیک شکلاتی بدون گلوتن با آرد بادام
نکته ها : اندازه گیری صحیح مواد برای پخت بسیار مهم است. برای پخت چنین کیک هایی با اندازه گیری های متریک بهتر می شوند. از بهترین کیفیت شکلات که براحتی ذوب شود استفاده کنید. چیپس های شکلاتی با کیفیت بالا مانند نستله یا شکلات تخته ای بهترین گزینه هستند. آرد بادام راه حلی آسان و راحت برای کیک شکلاتی سنتی است.برخی از افراد با ذوق و سلیقه، این کیک را با استفاده از بادام تازه آسیاب شده درست کنند. بادام را در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا طلایی روشن و معطر شود. آجیل ها را خنک کرده و با ⅓ شکر موجود در دستور غذا آسیاب کنید. سپس بادام ها را آسیاب کنید تا کاملا نرم شوند، اما قبل از شروع به کره شدن آن را متوقف کنید. شکر به خشک و روان نگه داشتن مخلوط کمک می کند. از مربای تازه توت تازه و آب میوه استفاده و یا از انواع مارمالاد پرتقال، زردآلو، گیلاس یا توت فرنگی را امتحان کنید. مربا باید صاف باشد نه غلیظ و سفت.