4442

طرز تهیه کیک سفید مرطوب با کره مرنگ

مواد لازم:
آرد: 200 گرم یا 1-2/3 فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1 لیوان 200 گرم
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
کره: 3/4 فنجان یا 171 گرم
عصاره بادام: 2 قاشق چایخوری یا 10 میلی لیتر
شیر: 240 میلی لیتر یا 1 فنجان
خامه ترش: 1/4 فنجان یا 60 میلی لیتر
سرکه: 1 قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه کیک سفید مرطوب با کره مرنگ
برای اینکه تمام مواد به دمای اتاق برسد و بعد مورد استفاده شما قرار بگیرد آول درست اندازه گیری کنید مخصوصا آرد همیشه باید با قاشق توی پیمانه و یا فنجان اندازه گیری بریزید و بعد با لبه یک کارت روی آن را صاف کرده و توی کاسه بریزید و یا با ترازوی آشپزخانه آن را وزن کنید. آرد همه منظوره ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ،کره دمای اتاق رسیده ،شکر با سفیده تخم مرغ و عصاره بادام و شیر با خامه ترش و سرکه مورد نیاز است. در صورت تمایل می توانید ماست یا شیر ​را جایگزین خامه ترش کنید، من اینکار را انجام می دهم و واقعاً نمیتوانم تفاوت را تشخیص دهم. برای بدست آوردن لایه های مسطح که از داخل و خارج مرطوب هستند سعی کنید از نوارهای کیک استفاده کنید! حتما قبل از استفاده باترکرم را بزنید. آیسینگ های مبتنی بر مرنگ به سرعت قوام خود را از دست می دهند و اگر آنها را بیش از حد طولانی بگذارید، صاف کردن آنها غیرممکن می شود.
مرحله دوم تهیه کیک سفید مرطوب با کره مرنگ
برای کیک: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. توی سه تابه گرد 6 اینچی یا 15 سانتیمتری را با کره چرب کرده و بعد کاغذ پوستی را توی قالب ها پهن و آرد پاشی کنید. سپس در یک کاسه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و کاملا الک کنید. کنار بگذارید. سپس در یک کاسه کوچک سرکه، خامه ترش و شیر را مخلوط کنید و کنار بگذارید.کره و شکر را در یک همزن با استفاده از یک ضمائم پارویی هم بزنید. عصاره و سفیده تخم‌مرغ را یکی یکی اضافه کنید و قبل از اضافه کردن بعد هم بزنید تا یکدست شود. کاسه را به سمت پایین بکشید.

مرحله سوم تهیه کیک سفید مرطوب با کره مرنگ
مخلوط های آرد و شیر را در دسته های متناوب به کره اضافه کنید.بعد ترکیب را توی قالب ها به تساوی تقسیم کنید و قالب ها را توی فر با دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود و برای اطمینان از پخت آن یک خلال دندان یا سیخ چوبی را وسط خمیر بزنید و اگر از خمیر به آن نچسبیده باشد خمیر کیک پخته شده و یا تا زمانی که مرکز کیک ها فنری شوند بپزید.
مرحله چهارم تهیه کیک سفید مرطوب با کره مرنگ
برای فراستینگ/ 5 عدد سفیده تخم مرغ درشت و 1-1/2 پیمانه 300 گرم شکر را در یک کاسه شیشه ای با همزن بزنید و بعد روی یک قابلمه آب در حال جوش بطریق بن ماری قرار دهید تا مطمئن شوید که آب توی کاسه نمیرسد.آنقدر هم بزنید تا دماسنج 165 فارنهایت را نشان دهد. مخلوط را به یک میکسر ایستاده مجهز به ضمیمه همزن منتقل کنید و چند دقیقه با حرارت زیاد هم بزنید و سپس تا دمای متوسط با سرعت کم هم بزنید.به ضمیمه پارویی تغییر دهید و 454 گرم کره به دمای اتاق رسیده را هر بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید و همزن را خاموش با یک لیسک اطراف کاسه را تمیز کنید و به یاد داشته باشید که چند ثانیه درست قبل از انتقال به کیسه لوله کشی دوباره هم بزنید.

مرحله پنجم تهیه کیک سفید مرطوب با کره مرنگ
برای مونتاژ: خامه را به لایه اول کیک اضافه کنید. لایه دوم کیک را روی آن قرار دهید و این کار را تکرار کنید تا کیک سه لایه شود.کیک را با کرم کره ای بپوشانید و روی آن و اطرافش را صاف کنید.از یک نوک ستاره بزرگ برای لوله کردن عروسک ها در بالا استفاده کنید و بعد از اتمام کار اطراف دیواره پایین کیک را با ترافل های رنگی و یا انواع مغزهای خرد شده تزیین کنید. شما این کیک را میتوانید برای تولدها میتوانید آن را درست کرده و با تزیینات دلخواه خود آن را کامل کنید.