4440
طرز تهیه کیک سبوس دار با ماکروفر
مواد لازم:
آرد: 200 گرم
آرد سبوس دار: 200 گرم
کره: 60 گرم
شیر: 300 میلی لیتر
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
آب: یک استکان
شکر: 2 قاشق غذاخوری
هل: به میزان لازم
سس شکلات: برای تزئین
ابتدا آرد سفید و آرد سبوس دار و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید. به میزان لازم نمک را به آن اضافه کنید در ظرفی بریزید و کره را به قطعات کوچک تبدیل کنید و به مواد بیفزایید و به آرامی با نوک انگشتان ورز دهید تا شبیه خرده نان شود، شربت ساده ای از ترکیب آب و شکر و هل تهیه کنید.و 10 میلی لیتر از آن را به همراه شیر به این مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا مایع یکنواختی شود. کف قالب 22 سانتیمتری را چرب و آرد پاشی کنید و مایع را داخل آن بریزد و به مدت 10 تا 12 دقیقه با درجه ی تند تا متوسط بپزید. کیک را از مایکرویو خارج کنید و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود سپس از قالب جدا کنید و روی توری بگذارید. و با سس شکلاتی یا مربا تزیین کنید.
آرد: 200 گرم
آرد سبوس دار: 200 گرم
کره: 60 گرم
شیر: 300 میلی لیتر
بکینگ پودر: 2 قاشق مرباخوری
آب: یک استکان
شکر: 2 قاشق غذاخوری
هل: به میزان لازم
سس شکلات: برای تزئین
ابتدا آرد سفید و آرد سبوس دار و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید. به میزان لازم نمک را به آن اضافه کنید در ظرفی بریزید و کره را به قطعات کوچک تبدیل کنید و به مواد بیفزایید و به آرامی با نوک انگشتان ورز دهید تا شبیه خرده نان شود، شربت ساده ای از ترکیب آب و شکر و هل تهیه کنید.و 10 میلی لیتر از آن را به همراه شیر به این مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا مایع یکنواختی شود. کف قالب 22 سانتیمتری را چرب و آرد پاشی کنید و مایع را داخل آن بریزد و به مدت 10 تا 12 دقیقه با درجه ی تند تا متوسط بپزید. کیک را از مایکرویو خارج کنید و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود سپس از قالب جدا کنید و روی توری بگذارید. و با سس شکلاتی یا مربا تزیین کنید.