443

طرز تهیه برنج و لوبیا قرمز

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
سیر رنده شده :  5 حبه
پیاز : 1 عدد
رب : 1 پیمانه
زیره : 3 قاشق غذاخوری
پودرچیلی : 2 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند : 3 قاشق غذاخوری
کنسرو لوبیا : 500 گرم
نمک : به مقدارکافی
فلفل : به مقدارکافی
برنج : 5 پیمانه
پنیر پارمزان : برای سرو


این غذا را می‌توانید در ظرف ۳۰ دقیقه آماده کنید که همه‌ اعضای خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. طعم این غذا بسیار عالی است و شما می‌توانید هم با گوشت و هم بدون گوشت تهیه کنید. این غذا همراه با لوبیا پخته خواهد شد شما می‌توانید از قبل لوبیا را آماده کرده و در فریزر قرار دهید و زمانی که نیاز به این غذا داشتید برنج را آماده و لوبیا ها را گرم کنید و داخل برنج بریزید. نکته بسیار ظریفی که وجود دارد این است که دوباره گرم کردن لوبیا باعث می‌شود که غذای شما بیشتر جا می‌افتد و خوشمزه‌تر از روز اولی که این غذا را پخته اید خواهد شد.

زمانی که می‌خواهید گوشت و لوبیا را روی برنج اضافه کنید می‌توانید برای خوشمزگی بیشتر این غذا از پنیر چدار یا پارمزان استفاده کنید و همچنین می‌توانید با کمی جعفری هم این غذا را خوشمزه و خوش عطر کنید. روش پخت به این صورت است که برنج را به مدت نیم ساعت خیسانده سپس آب آن را عوض کرده و با مقدار آب و نمک و روغن می‌گذاریم تا دم بکشد. سپس کف تابه را با مقداری روغن چرب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا روی حرارت داغ شود سپس پیازهای خرد شده را داخل تابه ریخته و آن‌ها را طلایی رنگ می‌کنیم. بعد گوشت چرخ کرده را همراه با سیر رنده شده داخل تابه ریخته و تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کنید و قهوه‌ای شود که باید در این مدت مرتب آن را هم زد.

پودر چیلی، زیره سبز، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. وقتی گوشت کاملاً قهوه‌ای شد رب گوجه و لوبیای کنسروی را اضافه می‌کنیم. به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت می‌دهیم تا رب از حالت خامی درآید و سرخ شود. سپس یک پیمانه آب داخل آن ریخته و ده دقیقه روی حرارت ملایم اجازه می‌دهیم تا جا بیافتد. وقتی برنج شما دم کشید آن را داخل ظرف مناسب ریخته و روی آن از خوراک لوبیا قرمز می‌ریزیم و تا زمانی که هنوز داغ است کمی پنیر به آن اضافه می‌کنیم.

اطلاعات موادمغذی
268.1 کالری
4.4 گرم چربی
29.9 گرم کربوهیدرات
31.4 گرم پروتئین
0 میلی‌گرم کلسترول