طرز تهیه کیک زمستانی با دانه برف
مواد لازم:
آرد: 1-2/3 فنجان
شکر: 1 فنجان
جوش شیرین: 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
کره: 3/4 فنجان
سفیده تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: 3 قاشق چایخوری
شیر: 1/2 فنجان
خامه ترش: 1/2 فنجان
مرحله اول تهیه کیک زمستانی با دانه برف
کیک دانه برف فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. سه قالب کیک 6 اینچی یا 15 سانتیمتری را با را 3/4 فنجان کره بدون نمک دمای اتاق را چرب کرده و توق قالب ها را کاغذ پوستی پهن کنید. بعد برای تهیه خمیر اول 1-2/3 فنجان آرد همه منظوره ، نمک، 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین و 1 فنجان شکر ، 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ الک اضافه کنید.اما الزامی نیست. مواد خشک را با همزن بزنید سپس کنار بگذارید.3سفیده تخم مرغ، 1/2 فنجان خامه ترش، 1/2 فنجان شیر، 1 قاشق چایخوری عصاره نعناع و 3 قاشق چایخوری وانیل را در یک کاسه متوسط با همزن بزنید.ترکیب خیس را داخل مخلوط آرد بریزید. با همزن بزنید تا یکدست شود.بعد مخلوط خمیر را به طور مساوی در قالب های کیک تقسیم کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده حدود 30 دقیقه بپزید تا زمانی که مرکزها به حالت فنری در بیایند و لبه آن از قالب جدا شود. از فر خارج کرده و به قفسه خنک کننده سیمی منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
مرحله دوم تهیه کیک زمستانی با دانه برف
برای تهیه باترکریم آمریکایی: 1 فنجان کره بدون نمک دمای اتاق را با استفاده از پارویی (میکسر ایستاده) حدود 3 تا 5 دقیقه بزنید.۴۵۵ گرم شکر قنادی را به آرامی بزنید.3 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته ، 3 قاشق چایخوری وانیل و کمی نمک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا قوام یکنواخت و پفکی داشته باشید. فراستینگ را به دو دسته تقسیم کنید. یکی سفید باقی می ماند در حالی که دیگری با رنگ خوراکی قرمز رنگ می شود.
مرحله سوم تهیه کیک زمستانی با دانه برف
برای تهیه باترکریم ایتالیایی :4 عدد سفیده تخم مرغ، نمک و 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار در دمای اتاق را با همزن بزنید، 1/3 فنجان شکر را به آرامی اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا قله های نرم تشکیل شود. در یک قابلمه متوسط باقی مانده شکر و 1/3 فنجان آب را اضافه کنید سپس روی حرارت متوسط رو به پایین قرار دهید. هم بزنید تا شکر آب شود و شفاف شود. تا زمانی که دما به 240 درجه فارنهایت برسد، آن را در حرارت متوسط به بالا نگه دارید. 1-1/3 فنجان شکر را بلافاصله در مخلوط کن بریزید. مخلوط کن را بزنید تا مرنگ خنک یا ولرم شود. ۴۵۵ گرم کره با دمای اتاق مکعبی خرد شده را هر بار یک قاشق غذاخوری به مخلوط کن اضافه کنید.در صورت استفاده نوک چاقو نمک و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کره و مواد با هم ترکیب شود و مخلوط به قوام ابریشمی برسد. با افزودن مقداری رنگ خوراکی آبی به باقیماندههای باترکرم، یک گرادیان ایجاد کنید.
مرحله چهارم تهیه کیک زمستانی با دانه برف
برای درست کردن دانه های برف: 2/3 فنجان آب نبات (آیسینگ +1 قاشق غذاخوذی آب را با 90 گرم پودر شکر خوب هم زده تا کاملا غلیظ و یکدست شود) یا تافی یا آبنبات در مایکروویو ذوب می شود. به کیسه قنادی با نوک باریک انتقال دهید و نوک آن را جدا کنید. دانه های برف را روی یک تکه کاغذ پوستی طرح بزنیداین را می توان با دست آزاد یا روی یک شابلون دانه برف انجام داد. بعد کنار بگذارید تا کاملا سفت و بسته شود.
مرحله پنجم تهیه کیک زمستانی با دانه برف
باترکریم آمریکایی را توی کیسه قنادی بریزید و باترکریم قرمز را توی یک کیسه جدا بریزید.هر دو کیسه بدون نوک را در یک کیسه دیگر کنار هم قرار دهید و بعد سطح بین دو لایه کیک را با این ترکیب سفید و قرمز پر کنید. بعد روی آن را با یک کاتر صاف و یکدست کنید.لایه های کیک را روی هم قرار دهید و بعد اگر از باتر کریم اضافه اومد آن را به قسمت بیرونی دیواره کشیده و با یک کاتر صاف کنید و بعد در یخچال گذاشته تا کمی سفت شود.( به این لایه کت کرامب می گویند، این لایه بیرونی شما را زیبا نگه می دارد و به تثبیت کیک نیز کمک می کند. معمولاً بهتر است کیک را سرد کنید تا مایه برفک قبل از رفتن به مرحله بعدی سفت شود.)
مرحله ششم تهیه کیک زمستانی با دانه برف
برای بازگرداندن قوام ابریشمی به هر دسته از باترکریم ایتالیایی، درست قبل از استفاده، کمی مواد را هم بزنید. هر رنگ را به کیسه لوله مخصوص خودش منتقل کنید و نوک آن را جدا کنید. رنگهای ombre را از روشنترین قسمت پایین تا تیرهترین قسمت بالا لوله کنید. طرف را با یک سوهان نیمکتی صاف کنید و روی آن را با کاردک افست صاف کنید. برای به دست آوردن یک گوشه تمیز، با یک کاردک آفست تمیز، کمک کنید تا در حالی که کیک را به آرامی میچرخانید، تقریباً به سمت بالا بروید. ابزار را پاک کرده و تکرار کنید. دانه های برف را با احتیاط روی کیک قرار دهید
یادداشت اگر از تابه های 6 اینچی استفاده نمی کنید، دستور پخت تابه های 8 اینچی را دو برابر کنید یا دستور پخت تابه های 9 اینچی را سه برابر کنید.اگر بعد از مخلوط کردن مواد مرطوب، تودههای کوچکی از کره دیدید، نگران نباشید، تا زمانی که مواد خشک را با هم مخلوط کنید، همه چیز درست میشود. حتی می توانید از کره آب شده استفاده کنید و در صورت تمایل شیر و خامه ترش را کمی گرم کنید.در صورت تمایل می توانید ماست شیر کامل را جایگزین خامه ترش کنید، من همیشه این کار را انجام می دهم و واقعاً نمی توانم تفاوت را تشخیص دهم.