4422

طرز تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر

مواد لازم:
تخم مرغ: 3 عدد
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع: 1/2 لیوان
آرد سفید: 2.5 لیوان
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 1 لیوان
شیر: 1/2 لیوان
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
امروز میخام کیک زبرا که به کیک راه راه یا گورخری معروف است بهتون آموزش بدم که خیلی جذاب و هیجان‌انگیز هست به خاطر این که برای درست کردن از رنگ‌های مختلفی می‌تونید استفاده کنید.
کیک زبرا را هم می‌تونید با فر درست کنید و هم بدون فر که من در این‌جا بدون فر و با تابه‌ دوطرفه درست کردم کیک زبرا همون کیک ساده خودمون هست که فقط باید موادش رو در آخر نصف کرده و دو رنگ کنید هم متونید از پودر کاکائو استفاده کنید و هم از رنگ‌های خوراکی که معمولا کیک زبرا از دو رنگ کاکائویی و ساده درست میشه.
مرحله اول تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر:
ابتدا تخم‌‌مرغ‌ها را در ظرفی مناسبی شکسته و با هم زن دستی یا برقی به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم تا کاملا سفیده و زده تخم‌مرغ‌ها با هم مخلوط شوند.
سپس شکر را به همراه وانیل به تخم‌مرغ زده شده اضافه می‌کنیم و مجددا دو الی سه دقیقه خوب هم می‌زنیم تا خوب مواد با هم ترکیب شوند. این مواد بعد از مخلوط شدن باید رنگ کرمی و حالت کشدار باشد.
مرحله دوم تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر:
حال در ادامه نصف لیوان شیر و نصف لیوان روغن مایع را به مواد مخلوطی اضافه می‌کنیم و مجددا یک الی دو دقیقه هم می‌زنیم تا مواد با هم حسابی قاطی شوند.

مرحله سوم تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر:
بعد باید از خالص بودن آرد سفید مطمئن باشید برای این کار بهتر است از قبل آرد را دو بار الک کنید (دو قاشق غذا خوری از آرد الک شده را کنار می‌گذاریم) سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و مجددا الک کنید تا با هم مخلوط شوند بعد مواد مخلوطی آرد سفید و بکینگ پودر را کم‌کم به مواد ترکیبی آماده شده در مرحله دوم اضافه می‌کنیم و خوب هم‌ می‌زنیم تا کاملا مواد با هم ترکیب شده و مایه یک‌دست و لطیفی حاصل شود.

مرحله چهارم تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر:
در این مرحله مایع کیک آمده شده را به یک میزان از نصف می‌کنیم و در دو ظرف مجزا می‌ریزیم در مایع کیک اولی دو قاشق غذا خوری که آرد سفید الک شده را کنار گذاشته بودیم اضافه می‌کنیم و در ظرف دوم پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم و محتویات هر دو ظرف را خوب هم زده تا کاملا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر:
حال ما دو رنگ مایع کیک آماده داریم داخل تابه دو طرفه آن طرفی که گود هست و دیواره‌های تابه بلندتر هست را با فرچه مخصوص آشپزی و روغن مایع که یک قاشق غذا خوری کنار گذاشته بودیم را خوب چرب می‌کنیم و یکی در میان مانند تصویر زیر مایع کیک‌های آماده شده را به صورت اریب می‌ریزیم.

برای زیباتر شدن کیک زبرا خانگی بدون فر می‌توانید با استفاده از یک خلال دندان تمیز مانند تصویر زیر به مایع کیک شکل دهید.

مرحله ششم تهیه کیک زبرا خانگی بدون فر:
در آخر درب تابه را گذاشته و آن را روی حرارت اجاق گاز با شعله نسبتا ملایم به مدت چهل دقیقه می‌گذاریم تا خوب پخته شود. بعد از زمان مقرر از روی حرارت برداشته و با یک خلال دندان تمیز تست می‌کنیم اگر خلال دندان را در کیک زبرا خانگی بدون فر فرو بردید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک زبرا دو رنگ خانگی کاملا پخته است.
امیدوارم مطالب برای شما عزیزان مفید بوده و استفاده کنید و همچنین این کیک خوشمزه را درست کرده و در کنار خانواده محترم میل کنید و لحظات شاد و بیاد ماندنی را سپری کنید. نوش... جان...

چند نکته:
کاربران محترم سایت مامی‌فود اگر احیاناً تابه دوطرفه در دسترس شما نبود می‌توانید از تابه‌های معمولی تفلون که نچسب هستند استفاده کنید فقط بهتر هست که درب تابه دم کنی بگذارید تا نتیجه کار مطلوبی داشته باشید.
اگر از تابه دو طرفه استفاده کردید واشر تابه را بردارید و اگر از تابه نچسب تفلون استفاده کردید حتماً زیر تابه شعله پخش کن بگذارید.