4407
طرز تهیه کیک راه راه(گورخر ی)
مواد لازم:
گردو خرد شده: چهار عدد
ارد: 1/5لیوان
شکر شیرینی پزی: 2لیوان
پودر کاکائو: 4قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر پرچرب: یک چهارم لیوان
روغن مایع: یک چهارم لیوان
تخم مرغ: 2عدد
دوتا مایع کیک درست میکنیم
1.ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ هارا جدا جدا با مخلوط کن 5دقیقه میزنیم تا پف کنند
بعد ارد را الک کرده و آرام آرام با تخم مرغ ها اضافه میکنیم
وانیل و بکینگ پودر را به آن اضافه میکنیم
بعد پودر کاکائو و شکر به مواد اضافه میکنیم
برای خوشمزه تر شدن میتوان از گردو استفاده کرد
در آخر گردو هارا ارد مالی میکنم و ان را اضافه میکنم (برای سوخته نشدن) و دیگه زیاد به هم نمیزنیم تا گردو ها زیاد خرد نشود.
روغن و شیر را در آخر اضافه میکنیم تا مواد سفتی خود را از دست بدهد و به شکل مایع کیک در بیاید نه بیسکوییت
مواد را در آخر آنقدر میزنیم که پف کند
2.مواد دوم را به همان گونه مواد اول درست میکنم اما به آن پودر کاکائو اضافه نمیکنیم
قالب را چرب و کمی ازمواد اول را میریزیم و بعد کمی از مواد دوم را می ریزم همینطوری ادامه میدهیم تا انتهای هر دو مواد
میگزاریم تا کیک درون فر یا توستر به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد
کیک که سرد شد از قالب در میآوریم میتونیم از آب سرد کمک بگیرم تا زودتر از قالب در بیاید
بعد با سنگ های خوراکی میتونیم تزیین کنیم و یا با برش دادن زیبا تر کنیم
نوش جان...
گردو خرد شده: چهار عدد
ارد: 1/5لیوان
شکر شیرینی پزی: 2لیوان
پودر کاکائو: 4قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر پرچرب: یک چهارم لیوان
روغن مایع: یک چهارم لیوان
تخم مرغ: 2عدد
دوتا مایع کیک درست میکنیم
1.ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ هارا جدا جدا با مخلوط کن 5دقیقه میزنیم تا پف کنند
بعد ارد را الک کرده و آرام آرام با تخم مرغ ها اضافه میکنیم
وانیل و بکینگ پودر را به آن اضافه میکنیم
بعد پودر کاکائو و شکر به مواد اضافه میکنیم
برای خوشمزه تر شدن میتوان از گردو استفاده کرد
در آخر گردو هارا ارد مالی میکنم و ان را اضافه میکنم (برای سوخته نشدن) و دیگه زیاد به هم نمیزنیم تا گردو ها زیاد خرد نشود.
روغن و شیر را در آخر اضافه میکنیم تا مواد سفتی خود را از دست بدهد و به شکل مایع کیک در بیاید نه بیسکوییت
مواد را در آخر آنقدر میزنیم که پف کند
2.مواد دوم را به همان گونه مواد اول درست میکنم اما به آن پودر کاکائو اضافه نمیکنیم
قالب را چرب و کمی ازمواد اول را میریزیم و بعد کمی از مواد دوم را می ریزم همینطوری ادامه میدهیم تا انتهای هر دو مواد
میگزاریم تا کیک درون فر یا توستر به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه بپزد
کیک که سرد شد از قالب در میآوریم میتونیم از آب سرد کمک بگیرم تا زودتر از قالب در بیاید
بعد با سنگ های خوراکی میتونیم تزیین کنیم و یا با برش دادن زیبا تر کنیم
نوش جان...