طرز تهیه کیک حلقه ای
مواد لازم:
آرد: 500گرم
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 100گرم
شیر کم چرب: 125گرم
تخم مرغ: 2عدد
نمک: 1چهارم قاشق چای خوری
کره ی ماست: 75گرم
برگه زردآلو: 100گرم
کشمش: 75گرم
آب سیب: 2 قاشق غذاخوری
پسته ی خرد شده: 30گرم
خاکه قند: 1 قاشق غذاخوری
روغن: مقدار لازم
در ابتدا آرد را داخل یک کاسه ریخته و در وسط آن یک فرورفتگی ایجاد کنید. خمیر مایه را خرد کرده و به درون آن بریزید. یک قاشق چای خوری شکر بر روی خمیر مایه ریخته و 6 قاشق غذاخوری شیر به آن بیافزاید. سپس از کنار ظرف مخلوط کردن و ورز دادن را شروع نمایید. در ادامه خمیر را با پارچه ای پوشانیده و به مدت 15 دقیقه به حال خود بگذارید.
در مرحله دوم بقیه ی شیر، شکر، تخم مرغ، نمک و کره را به صورت خرد شده به خمیر که 15 دقیقه از آماده کردن آن گذشته، اضافه کرده و دوباره آن را ورز دهید. خمیر را برای بار دیگر پوشانده و به مدت زمان 30 دقیقه آن را کنار بگذارید.
برگه زردآلوها را خرد و با کشمش ها مخلوط کرده و آب سیب را به آنها بیافزاید. سپس روی آنها را پوشانده و به حال خود گذاشته تا خیسانده شوند. قالب را کمی چرب کرده و مقداری آرد کف آن بریزید. در ادامه برگه ی زردآلوها و کشمش های خیس داده شده را همراه با آب سیب و پسته های خرد شده به خمیر اضافه کنید و خمیر را داخل قالب بریزید.
در آخر فر را ابتدا به مدت 15 دقیقه تا 200 درجه ی سانتی گراد گرم کرده و سپس خمیر را در قسمت پایین فر به مدت زمان 40 دقیقه قرار دهید. پس از این کیک را ده دقیقه کنار گذاشته تا سرد شود. کیک آماده شده را روی یک تخته با یک حرکت سریع برگردانید و با خاکه قند روی ان را به دلخواه تزیین نمایید.
میزان انرژی به ازاء هر قطعه تقریبا 170 کیلو کالری و 2 گرم چربی حدود 19 درصد بوده و مدت زمان اماده سازی مواد اولیه 25 دقیقه و مدت زمان لازم جهت ور آمدن خمیر 1 ساعت و مدت زمان پخت تقریبا 40 دقیقه می باشد.