طرز تهیه کیک توت فرنگی
مواد لازم:
پودر نارگیل: 1/2 لیوان
ماست: 1 لیوان
آرد: 2 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
نمک: 1 پینچ
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
شکر: 1 لیوان
روغن مایع: 1/2 لیوان
توت فرنگی: 1 لیوان
پودر قند: کم
مرحله اول تهیه کیک توت فرنگی : ابتدا تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن خوب بزنید تا کرم رنگ بشه.
مرحله دوم تهیه کیک توت فرنگی : در مرحله بعد توت فرنگی ها رو شسته بعد خرد کنید و روی یه دستمال قرار بدید تا خوب خشک بشن در غیر اینصورت بافت کیک خوب نمیشه.
مرحله سوم تهیه کیک توت فرنگی : حالا ماست و روغن مایع را به مواد اضافه کنید با دور کند همزن به مدت 1 دقیقه بزنید.
مرحله چهارم تهیه کیک توت فرنگی : مواد خشک کیک از قبیل آرد و نمک و بکینگ پودر و پودر نارگیل را در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم تهیه کیک توت فرنگی : مخلوط مواد خشک رو کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با یک لیسک بطور دورانی به آرامی مخلوط کنید .
مرحله ششم تهیه کیک توت فرنگی : در این مرحله قالبی رو که برای کیک در نظر گرفتین چرب کنید و بعد چند قاشق آرد داخلش بپاشید و داخل قالب بچرخونید تا کاملا آردی بشه بعد آرد اضافه رو از قالب خالی کنید.
مرحله هفتم تهیه کیک توت فرنگی : حالا نصف مواد کیک رو داخل قالب بریزین و توت فرنگی ها رو با نصف دیگه مواد مخلوط کنید و بعد داخل قالب بریزین.
مرحله هشتم تهیه کیک توت فرنگی : قالب رو در فری که از یه ربع قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدید. البته من چند دقیقه گریل رو روشن کردم تا روی کیک هم برشته بشه. بعد از اینکه کیک رو از فر خارج کردین و خنک شد روش پودر قند الک کنید و سرو کنید.
نوش جان