4360

طرز تهیه کیک پیتزا

مواد لازم:
ارد: 1/5 لیوان
اب: 1/2 لیوان
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
خمیرمایه: 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع: 1/2 قاشق چایخوری
سس گوجه: یک پیمانه
پنیر موزرلا رنده: 3 پیمانه
سوسیس: یک پیمانه
کره: یک قاشق غذاخوری


یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در بین همه گروههای سنی مخصوصا کودکان، همانطور که همه می دانیم پیتزا ست که بسیار آسان و راحت در منزل قابل تهیه است.اما برای اینکه بتوان پیتزا را در شکلی جدید تهیه کرد و زیبایی آن را چند برابر کرد، از کیک پیتزا و تهیه پیتزا به شکل کیک می توان استفاده کرد.
در این مطلب طرز تهیه کیک پیتزا را که شامل 3 لایه دایره ای شکل خمیر پیتزا است که در لابلای آن پنیر موزرلا رنده شده و سس گوجه فرنگی و سوسیس خرد شده ریخته میشود را برایتان می نویسم و امیدوارم آن را در منزل تهیه کرده و برای وعده غذایی شام میل نمایید.


مرحله اول تهیه کیک پیتزا :
ابتدا و برای شروع خمیر پیتزا را تهیه می کنیم . برای این منظور نصف قاشق چایخوری خمیر مایه را با نصف لیوان آب ولرم مخلوط می کنیم و 5 دقیقه منتظر می شویم تا خمیر مایه عمل کند.


مرحله دوم تهیه کیک پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله 1/5 لیوان آرد را دوبار الک می کنیم تا سبک شود و آن را روی یک سطح صاف ریخته و وسط آن را با دست گود می کنیم و خمیر مایه عمل آمده در مرحله قبل و 1/2 قاشق چایخوری روغن و 1/4 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و کم کم با آرد مخلوط می کنیم و سپس با دست خمیر را ورز می دهیم تا یکدست شود. اکنون خمیر پیتزا ما آماده است و آن را داخل یک ظرف گذاشته و روی آن را می پوشانیم تا خمیر پیتزا 2 ساعت استراحت کند و حجمش زیاد شود.

 

مرحله سوم تهیه کیک پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله وقتی خمیر آماده شده روی یک سطح صاف آرد می ریزیم و خمیر را با وردنه روی آن سطح صاف باز می کنیم و پهن می کنیم. روی خمیر باز شده را با کف قالب گرد رد می اندازیم و با چاقو آن را می بریم و سه بار این کار را انجام می دهیم. سپس 3 تا خمیر برش خورده را نیم پز می کنیم و آنها را برای 10 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزند و سپس از فر بیرون می آوریم تا سرد شوند.
 

مرحله چهارم تهیه کیک پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله، یک قالب کیک دایره ای شکل را بر می داریم و کف و دیواره هایش را کاغذ روغنی می اندازیم و کاغذ روغنی را طوری می گذاریم که از دیواره های قالب بیرون باشد تا بعدا به کمک کاغذ روغنی آویزان از لبه قالب کیک، کیک پیتزا را از قالب بیرون آوریم . از خمیر پیتزای باقی مانده برای دیواره های قالب می بریم بطوری که خمیر دیواره قالب، کمی بلندتر از دیواره قالب باشد. سپس خمیر دیواره را دور قالب کیک قرار می دهیم و لبه پایین را به کف قالب فشار می دهیم تا به کاغذ روغنی بچسبد.

 

مرحله پنجم تهیه کیک پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله، دایره برش خورده خمیر را کف قالب می گذاریم. سپس روی آن سس گوجه فرنگی و سوسیس حلقه شده و برش خورده می ریزیم و روی آن پیمانه پنیر موزرلا می ریزیم و به همین شکل لایه بعدی را قرار می دهیم و فقط برای لایه آخر بعد از ریختن سس گوجه فرنگی ابتدا پنیر موزرلا را می ریزیم و سپس روی آن سوسیس برش خورده را قرار می دهیم تا کیک پیتزا زیباتر شود.


مرحله ششم تهیه کیک پیتزا :
سپس در ادامه در این مرحله ، قالب کیک پیتزا را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد برای مدت 30 دقیقه قرار می دهیم تا کیک پیتزا بپزد و سپس آن را از فر بیرون می آوریم و بعد از سرد شده به کمک لبه های کاغذ روغنی که از اطرف قالب کیک آویزان است، آن را از قالب بیرون می آوریم و روی آن را کمی کره می مالیم تا خوشمزه تر شود. سپس کیک پیتزا را در ظرف مناسب قرار می دهیم و آن را با مواد دلخواه تزیین می کنیم و برش می زنیم. اکنون کیک پیتزا آماده است آن را برای وعده غذایی شام و یا ناهار و یا در مهمانی ها همراه با سس قرمز و ...میل می کنیم.

نوش جان!