طرز تهیه کیک پودینگ فنجانی
مواد لازم:
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: 80 گرم
آرد: یک لیوان و نیم
پودر کاکایو: 2 قاشق غاخوری
بکینگ پودر: 10 گرم
وانیل: 5 گرم
شیر: 2 لیوان و نیم
شکر: 1 لیوان + 70 گرم
آردگندم: 4 قاشق غاخوری
شکلات تلخ: 80 گرم
شکلات شیری: 80 گرم
مرحله اول تهیه کیک پودینگ فنجانی:
ابتدا و برای شروع کار 2 عدد تخم مرغ را که از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون گذاشته بودیم تا هم دمای محیط شود را داخل یک ظرف می ریزیم و به ان 70 گرم شکر اضافه می کنیم با همزن برقی مواد را برای مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم می زنیم تا حبابدار و سفید شود و مواد ما حجیم شود.
مرحله دوم تهیه کیک پودینگ فنجانی:
سپس در ادامه نصف لیوان شیر را به مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و برای مدت 1 دقیقه خوب با همزن هم می زنیم و سپس 80 گرم روغن مایع را به مواد اضافه می کنیم و خوب آنها را با همزن برقی برای مدت 1 دقیقه دیگر مخلوط می کنیم.
مرحله سوم تهیه کیک پودینگ فنجانی:
سپس در ادامه یک و نیم پیمانه آرد را داخل یک ظرف را داخل یک ظرف می ریزیم و به آن 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو و 10 گرم بکینگ پودر را اضافه می کنیم و مواد را داخل ظرف مخلوط می کنیم و مخلوط مواد آردی را به مخلوط مواد مرحله قبل اضافه می کنیم و آنها را با لیسک خوب قاطی می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اکنون مایه کیک ما آماده است.
مرحله چهارم تهیه کیک پودینگ فنجانی:
سپس مایه کیک آماده شده مرحله قبل را تا نصفه داخل فنجانهایی که آن را با روغن مایع چرب کرده ایم، می ریزیم و فنجانها را داخل قابلمه می گذاریم و داخل قابلمه را تا جایی که داخل فنجانها نرود داخل قابلمه می ریزیم و سپس روی آنها را یک پارچه می اندازیم و درب قابلمه را می بندیم. سپس منتظر می شویم تا کیک ما بپزد و تقریبا نیم ساعت زمان لازم دارد که کیک بپزد.
مرحله پنجم تهیه کیک پودینگ فنجانی:
سپس سراغ تهیه پودینگ می رویم و برای این منظور 1 لیوان شکر را داخل یک قابلمه می ریزیم و به آن 2 لیوان شیر اضافه می کنیم و سپس 4 قاشق غذاخوری آرد را به آنها اضافه می کنیم و قابلمه را روی گاز می گذاریم و منتظر می شویم تا شکر و آرد کاملا در مواد ما حل شده و یکدست شوند و آرد کاملا در شیر حل شده و گلوله نشود. سپس 80 گرم شکلات شیری و 80 گرم شکلات تلخ را به مواد اضافه می کنیم و آن را کاملا با شیر قاطی می کنیم و هم می زنیم تا مواد ما کاملا غلیظ شود. سپس قابلمه را از روی گاز بر می داریم. اکنون پودینگ ما آماده است.
مرحله ششم تهیه کیک پودینگ فنجانی:
سپس در ادامه پودینگ آماده شده مرحله قبل را وقتی کمی از داغی افتاد روی کیک داخل فنجان می ریزیم و فنجان را داخل یخچال برای مدت 3 ساعت و بیشتر می گذاریم تا پودینگ ما سفت شده و ببندد.
مرحله هفتم تهیه کیک پودینگ فنجانی:
سپس وقتی پودینگ فنجانی ما آماده شد آن را از یخچال در آورده و برای عصرانه همراه با چای و یا قهوه می خوریم و یا آن را بعنوان دسر بعد از غذا استفاده می کنیم و یا آن را برای مهمانی ها استفاده می کنیم. نوش جان
امیدوارم از دستور تهیه این کیک پودینگی خوشتان آمده باشد و آن را در منزل درست کنید و میل کنید.