طرز تهیه کیک پنیر بدون شکر و کم چرب خانگی
مواد لازم:
بیسکوییت: 200 گرم
کره: 1/4 فنجان (60 گرم)
پنیر خامه ای: 450 گرم
ماست: 450 گرم
عسل: 2-3 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم)
تخم مرغ: 3 عدد
لیمو ترش: 1 عدد
وانیل: 2 قاشق چایخوری (10 گرم)
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری (16 گرم)
توت فرنگی: 250 گرم
آب پرتقال: 1/4 فنجان (60 میلی لیتر)
مرحله اول تهیه کیک پنیر بدون شکر و کم چرب خانگی
این دستور در سه مرحله آماده می شود و باید تمام مواد سه قسمت را آماده کنید و جداگانه کنار بذارید تا بدمای محیط برسد و همه چیز در زمان استفاده آماده باشد. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت و یا (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید و توی یک تابه 8 اینچی (20 سانتی متری) فنری (با پایه قابل جابجایی) را با کاغذ روغنی بپوشانید. 200 گرم بیسکوییت های بدون شکر تصفیه شده یا کراکرهای گراهام را در کاسه غذا ساز بریزید و خرد کنید تا پودر شود و اگر دستگاه مورد نظر را ندارید میتوانید در یک نایلون بیسکوییت ها را بریزید و با درب بسته روی یک سطح گذاشته و با وردنه یا گوشتکوب روی آن بکوبید تا بصورت پودر در بیاید.
مرحله دوم تهیه کیک پنیر بدون شکر و کم چرب خانگی
سپس 1/4 فنجان (60 گرم) کره ذوب شده یا روغن نارگیل را هم به کاسه پودر بیسکوییت اضافه کنید و با یک قاشق کاملا هم زده تا یکدست مخلوط و کاملاً مرطوب شود. بعد مخلوط را توی قالب بریزید و با پشت یک قاشق روی مخلوط را فشرده کنید یا به کف تابه فشار دهید. سپس قالب را توی فر به مدت 10-13 دقیقه بگذارید تا آماده و پخته شود. بعد از پخت از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.دمای فر را به 300 فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) کاهش دهید.
مرحله سوم تهیه کیک پنیر بدون شکر و کم چرب خانگی
برای فیلینگ پنیر خامه ای ماست بدون شکر تصفیه شده شما به این ترکیبات نیاز دارید. فیلینگ پنیر خامه ای ماست را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ 450 گرم پنیر خامه ای سبک ، به دمای اتاق رسیده را با 1/2 فنجان (150 گرم) عسل یا (شربت افرا) مخلوط کنید تا یکدست شود. 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم) نمک ، 1 لیمو ترش را پوست آن را رنده کنید ، 2 قاشق چایخوری (10 گرم) عصاره وانیل و 2 قاشق غذاخوری (16 گرم) نشاسته ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا با هم خوب ترکیب شوند. بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده تا زمانی که هر 3 تا تخم مرغ ، به دمای اتاق رسیده یک دست شود. 450 گرم ماست یونانی 2 درصد چربی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. سعی کنید خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید تا حد امکان هوا کمتر شود. مخلوط پنیر خامه ای ماست را روی پوسته بیسکوییتی آماده شده بریزید و بعد در دمای 300 درجه فارنهایت (150 درجه سانتیگراد) به مدت 1 ساعت بپزید. حرارت را خاموش کنید و یک ساعت دیگر در فر خاموش بگذارید.
مرحله چهارم تهیه کیک پنیر بدون شکر و کم چرب خانگی
برای این مرحله سس توت فرنگی بدون شکر تصفیه شده را با این مواد درست کنید. 250 گرم توت فرنگی تازه یا منجمد و 1/4 فنجان (60 میلی لیتر) آب پرتقال را در یک قابلمه کوچک بریزید و در حالی که مدام هم می زنید روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حدود 10-15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بجوشانید و از روی حرارت بردارید. الک کنید تا دانه ها خارج شوند. کنار بگذارید تا خنک شود. اگر به نظر می رسد به شیرینی بیشتری نیاز دارد ، 2-3 قاشق چایخوری عسل یا شربت افرا ، اختیاری اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. یک چاقوی تیز را بردارید و دور لبه داخلی تابه بکشید. بگذارید در دمای اتاق کاملا خنک شود. شما براحتی میتوانید روی کیک را با انواع مارمالاد و یا میوه های دلخواه خود تزیین و سرو کنید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید. روی چیزکیک را با توت فرنگی تازه پر کنید و در صورت تمایل با سس توت فرنگی سرو کنید و لذت ببرید!
مرحله پنجم تهیه کیک پنیر بدون شکر و کم چرب خانگی
هیچ کس نمی تواند بگوید که با پنیر خامه ای پر چرب یا بدون شکر تصفیه شده درست نمی شود. برای این دستور کیک پنیر کم چرب، من از ماست یونانی 2٪ چربی استفاده کرده ام و باید بگویم که بسیار عالی عمل کرد. من شروع به استفاده از ماست یونانی در دستور العمل های دسرهای مختلف کردم و علاوه بر اینکه یک انتخاب عالی برای یک ماده کم چرب است، همیشه از طعم و بافت آن راضی هستم. این دستور کیک پنیر با کالری کمتر در هر برش، اما با همان بافت خامهای مانند نمونه کلاسیک، قطعا سالمتر است.